24.1.2017 Kaupunkikehityslautakunnan ”satama ja korjausvelka” kokous.

24.1.2017 Kaupunkikehityslautakunnan ”satama ja korjausvelka” kokous.

SD valtuustoryhmä, klo 16.30-17.00
Pj. oli matkoilla ja kävimme keskenämme listan läpi kaikki OK..

Varsinainen kaupunkikehituslautakunnan kokous. Klo 17.30-19.00
Varapuheenjohtaja veti kokouksen ja kaikki paikat täytetty vähintään varusmiehillä…

Käsiteltävät asiat:
1$ – 3$ asiat OK…

4$ Tiedoksiannot lautakunnalle. Oli neljä tiedonantoa joista LAMMASSAAREN SATAMA OLI TÄRKEIN TIEDONANTO. HENKILÖKOHTAINEN MIELIPITEENI KO. ASIAAN..
Lammassaaren satama on SUURI ASIA. Nyt tämä asia on järjestyksessä SATAMAN OSALTA … minun saamien tietojen mukaan. Veneilijät WIN, operaattori WIN, kaupunki WIN, kuntalainen WIN. Eli kaupungin itse SATANA INFRALLE asettamat tulevaisuuden TAVOITTEET lähtevät toteutumaan, kuten Suomi 100 vuotta teema kertoo ”YHDESSÄ” ja vuosikymmeniä kasvanut VENEPAIKKOJEN, vesiturvallisuuden ja toimintaympäristön KORJAUSVELKA lähtee korjaantumaan ”huomenna” ja tulevana vuosikymmenenä.
SATAMKEHITYS: eli vuosikymmenen investointi, ”Suomen sisävesistön halutuin sataman 2030”, tulevaisuuteen on mahdollista toteuttaa laajapohjaisella yhteistyöllä jossa ”kaikki ovat voittajia”
On tärkeä muistaa että koko Ukonniemen ja Lammassaaren alue on suuri kokonaisuus johon sisältyy kulttuurin, urheilun, matkailun, virkistyksen ja liikunnan palvelut niin kesällä kuin talvella ja IMATRAN SATAMAN ON OLTAVA NÄHTÄVYYS johon halutaan tulla ja jonka palveluja haluaa käyttää myös ”veneilemättömät” ihmiset.
…….. Henkilökohtaisesti haluaisin nähdä sen ”veneilyajan” jolloin pienveneellä pääsee SAIMAALTA TAINIONVOIMALAITOKSEN ”ohi” VUOKSELLE ”IMATRANKOSKEN SATAMAAN”, se aika tulee, mutta nyt LAMMASSAAREN SATAMA …. siitä nähtävänä olevan ”ILMAKUVAN” ARVOISEKSI.

5$ Imatran kylpylään liittyvän vuokrasopimuksen tarkistaminen ja vuokrasopimuksen tekeminen uuden allasosaston tontista. EHDOTO PÄÄTÖS TULEVAISUUS HUOMIOIDEN.

7$ Infranhallinnan rakennuttajasopimus 2017… HYVÄ JA SELKEÄ PÄÄTÖS, NYT LÄHTEE VIRASOJAN JA TUULIKALLION ALUEET, kadut, putkistot, sähköt ja viestintä kolme vuotta kestävään saneeraukseen..

8$ Kaupunkikehittämislautakunnan lausunto keskimmäisen ”keskimmäisen” koulukeskuksen sijainnista. Yksimielinen päätös MANSIKKALA. Itse 1/2 vuoden aikana, kuuntelin, keskustelin, tutkin ja pähkäili mm. yhtenä yksityiskohtana ”peruskoulun’ koulutuksen sekä ympäristön turvallisuus huomioiden … päädyin MANSIKKALAAN

10$ pykälä HYVÄ KOKOUS JA HYVÄT PÄÄTÖKSET…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top