23.1.2017 Valtuustokous, ”leipää ja sirkushuvia” kokous.

23.1.2017 … Aikoinaan v2013 farssilla valtuustokokoukset alkoivat ja farssiin ne tuntuvat loppuvan historiaan jäävällä jatkoajalla v2017, show ”järjestävä seura” vain vaihtuu..

EKAKSI……Uuteen teatteriin tutustuminen klo 15-16.

Kyllä, hienot on puitteet, ei mitää yliampuvaa. Asiallista ja kun 6milj€ talousarvio ylittyi 10% niin taloudellinen ja toiminnallinen lopputulos on kiitettävä. Nyt hyviä teatterimatkailun näytöksiä Imatran teatteriin niin käyttötalouskin pysyy kuosissa. Näin haluan teatteri toteutuvan.

TOKAKSI….. SD-valtuustoryhmän kokous 16-17.
Paikalla kaikki 18 valtuutettua pitkästä aikaa näin.Ei mitään traumaattista. Ainoastaan kaksi asiaa jotka keskusteluttivat enemmän.
1. Valtuuston puheenjohtaja kysymys.
Muutama mies ja nainen heilutti kunnallisjärjestön edustajiston tekemää päätöstä pelottelemalla äänikadolla, olisiko ollut oman huono itsetunto myötäilemässä Mielipidettä. Toki onhan asioita, joita täytyy ”tikulla kaivaa” mutta NIIDEN TÄYTYY OLLA ”asioina” MERKITTÄVIÄ ASIOITA.
Tällaiset muutaman kokouksen ”kansikuvajutut” täytyy pystyä jättämään omaan arvoonsa ja OIKEA POLIITINEN ENERGIA ON PYSTYTTÄVÄ KOHDENTAMAAN KOKO VAALIKAUDEN JA NYT KUNALLISVAALEIHIN.
Enemmän ihmettele miksi pitkin VALTUUSTOKAUTTA olleissa isoissakin asiakysymyksissä ei ollut henkilöillä tällaista ”politiikan paloa” asiakysymyksissä, mutta nyt…nyt on ”paloa” puheessa…. Tätä ihmettelen. Toki oli asiallisiakin keskustelua.
2. No valtuustoryhmän päätös
…. jatkaa kunnallisjärjestön edustajiston tekemää 13-6 päätöstä ja nyt v-ryhmän 14-4 päätös jatkaa edellistä päätöstä eli omaa ehdokasta ei aseteta… Kunnioitetaan Tiinan muistoa on edelleen voimassa. Tiinaksi et voi tulla Tiinana on mahdoton olla.

KOLMANNEKSI …… Varsinainen valtuustokokous, FARSSI SIRKUSTA KUNTALAISILLE.17.30 – 19.
ASIA: niiden pykälien kohdalla joilla on sanomaa..

3$ Ilmoitusasiat:
Kiinassa vaihto-oppilaana olleet imatralaisnuoret kertoivat kokemuksistaan.
Kulttuurista, koulusta, perheestä, ruuasta, kaikesta… Hieno kokemus ja mahdollisuus joka oli järjestetty kaupunginjohtajan kaukokatseisuudella Imatran tulevaisuuteen. Kymmenen vuotta sitten oltiin Saksassa, EUssa nyt Kiinassa..KYLLÄ SE NUOREN KOKEMUS, MAHDOLLISUUS KOKEA, … ON MEIDÄN LASTEN JA LASTENLAPSIEN TULEVAISUUS…

4$ Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valinta.
Farssilla alkoi vuonna 2013 ja farssiin loppui 31.5.2017 tämä valtuustokausi. Farssin valtuuston puheenjohtajan valinnasta 2013 järjesti PS ja nyt 4 SDP:lläistä. Tälläisellä epäviisaalla politiikalla on negatiivinen vaikutus kaupungin kehittämisen ja asioiden eteenpäin viemiseen. ISOT LAPSET OVAT KAUPUNGIN HIEKKALAATIKOLLA KINASTELEMASSA KUKA LEIKKII KENENKIN KANSSA.
MITÄ KUNTALAKI JA KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNTÖ SANOVAT TÄSTÄ VALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN VALINNASTA on aivan lukijan ”omassa silmässä”. ”Järkevästi tämä on loppuun saatettava. HÖLMÖILYT ja SIRKUSHUVIT LUETAAN MEDIASTA ja SOMESTA. EN HALUA MENNÄ TÄMÄN ENEMPÄÄ ”TIINAWJ”:n VAINAJAN MIELIPITEIDEN TAAKSE, MUTTA PITKIN HAMPAIN TÄSSÄ MINUN TOTUUS:
– 2.12 perjantai, jutteltiiN (TIINA JA MINÄ) SDP:n kunnallisjärjestön 30.11 syyskokouksen päätöksistä. Imatran SDP tulevaisuudesta, ”demari” startista vuoteen 2017. Kuin imatralaisesta edustuksesta E-Karjalassa. Viisaasta SDP politiikasta kohti kunnallisvaaleja 2017. MENEMME YHDESSÄ JA ”ME hengessä”. PUHUIMME ENSIN YHDEN TUNNIN ”automatka” Puumalaan, TOINEN TUNTI ”saunaa lämmittäessä”, KOLMAS tunti tekstejä lähetellen ja viimeinen Tiinan viesti:
—– (3.12.2017 klo 00.02) ”OK. PALATAAN . Ja palataan sitten tuohon paperihommaakin vielä (HYMIÖ)”—– . Viestit ovat vieläkin puhelimessani… ”Ensiviikolla jatketaan” valitettavasti tätä viikkoa EMME YHDESSÄ NÄHNEET.

NYT KÄYNNISSÄ OLEVAA SDP POLITIIKAN ”HIEKKALAATIKKO SHOWTA, tälläistä EI TIINA KOSKAAN OLISI SALLINUT OMASTA POLITIIKAN PERINNÖSTÄ TAPAHTUVAN… SEN MINÄ TIEDÄN.
….”TIINANA ei meistä kukaan voi olla, eikä TIINAKSI tulla”……
Imatran SDP:n kunnallisjärjestö ry on tehnyt omassa kokouksessaan 15.1.2017 päätöksen äänestys luvuin (13-6), että SDP henkilöllä valtuuston pj paikka, näille jatkokauden muutamille valtuuston kokoukselle, ei täytetä. TÄLLÄ PÄÄTÖKSELLÄ KUNNALLISJÄRJESTÖ KUNNIOITETAA Tiinan arvokasta TYÖTÄ Imatran SOSIALIDEMOKRAATISEESA kuntapolitiikassa.
JÄRKEVÄT, ”OIKEAN VASTUUN”, ETIIKAN JA MORAALIN, TUNTEVAT IHMISET, TÄMÄNKIN ”typerän pj. episodin” LOPULTA RATKAISEVAT IMATRAN BRÄNDIN PARHAAKSI.

5$ Edustajan/jäsenen valitseminen eri toimielimiin. TÄHÄN TULI SELLAINEN PÄÄTÖS JOKA OLI MIELESTÄNI HYVÄ PÄÄTÖS NIMEN OMAAN SDP:n JA IMATRAN KANNALTA.

7$ Imatran kaupungin yhdenvertaisuussuunnitelma. HYVÄ ASIA, HYVÄ PÄÄTÖS. VALITETTAVASTI KOHDAN 4 ”PÄÄTÖSSÄHLÄILY” HIMMENSI TÄMÄN PÄÄTÖKSEN KÄYTÄNNÖN ARVOA.

8$ Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän perussopimuksen muuttaminen. Tämän päätös meni jo pesuveden mukana.

Ei kannata tuijottaa mitä ”laki sanoo”, laki on perälauta erimielisyyksiä varten. KANNATTA KATSOA ”MILTÄ ASIA NÄYTTÄÄ” AJATTELEVIEN KUNTALAISTEN SILMISSÄ.
Oikeastaan tämä kokous kertoo millaisella ”viisauden” tasolla IMATRALAINEN SDP:n kunnallispolitiikka on ja millaisen KUNTALAISTEN ARVOSTUKSEN SE ANSAITSEE. ONNEKSI TÄSTÄ ON VIELÄ RIITÄVÄSTI AIKAA KUNNALLISVAALIEN ÄÄNESTYSPÄIVÄÄN

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top