26.4.2015 SDP HALLITUKSEEN… on oltava FAKTA 2015

”SDP hallitukseen” on otettava vakavasti, oltava fakta 2015.
Haluaako SDP oppositioon ja säilyttää sosiaalidemokraattinen konservatiivisuus, TÄMÄ on kysyttävä jäsenistöltä hyvin nopeasti. Jos tulos on JAA, niin neljä vuotta pois poliittisesta YTIMESTÄ on ymmärrettävä oikein. Poissaolon aika on ”poliitinen riskija” ja sen aikana SDP:n teot hyvin vähäisiä. Toisaalta oppositio tarkoittaa ”koiran virkaa” eli Kaakkois suomen SDP naiset eivät pääse muuhun kuin valiokuntiin ja ”haukkuvan koiravaljakon” ykkösääniksi. Maailma muuttu ja tänä päivänä politiikka ei kehity oppositiossa. Oppositiossa, jossa ollaan kaikea hallituksen esitystä vastaan on menneen vuosisadan politiikkaa.

Tänä päivänä puolueella, toimivalla yhteisöillä, tulee olla hallitusvastuun rooli jos halutaan menestyä nyt ja tulevaisuudessa.
Tuleeko haluttua menestystä on toinen juttu. Menestyksen illuusio ja tekemisen henki on pystyttävä luomaan koko puolueeseen vain silloin tulee menestystä. Nyky hetkessä ja politiikassa ”kannatuksen lentoonsaato” edellyttää älykästä mukanaoloa niin valtion talouden hallinnassa kuin kansan konkreetisessa johtamisessa.
Tämän päivän menestykäs johtamin on luotettavaa tiimien johtamista, jossa on oikea yksilöitä kunnioitava johtajuus.. autoritäärisyys ei enään kuulu tähän päivään…

Hallituksessa istuminen on mahdollisuus… mutta hinnan tulee olla järkevä, toiminta laadukasta ja tulos vähintään kohtuullista.
Nyt SDP:n on otettava ”PÄÄ POIS PENSAASTA” …. halutaan tai ei .. viimevuosisadan IDEOLOGIA ON UUDISTETTAVA… ARVOT on keskusteltava ja STRATEGIA PIIRRETTÄVÄ 2020 VUOSIKYMMENELLE.

ON MENTÄVÄ NÖYRÄNÄ, MUTTA VIISAANA HALLITUKSEEN … Oppositiossa luullaan …. hallituksessa vaikutetaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top