26.4.2015 nyt SDP:n BRÄNDIN PÄIVITYS… FAKTA 2

”SDP BRÄNDIN päivitys on oltava FAKTA 2 2015.
Aika muutuu ja niin myös ajatukset. Täytyy olla viisautta ja nöyryyttä sekä halu muuttua itseään ympärillä olevassa maailmassa. Tappiosta huolimatta on oltava TAKEMISESSÄ mukaan ja samalla hallittava oma uudistuminen. Aikansa elänyt ideologia ei toimi ja menneisyyteen katsominen ei ohjaa menestykseen tulevaisuudessa. Tulevaisuus tarvitsee sosiaalidemokraattiset arvot ja nyt ne arvot on otettava keskusteluun. Vuosikymmenen menestymättömyys …. nyt ja just ARVOKESKUSTELUUN. Ideologia joutaa … ja puolueen ARVOT on sovitettava tähän päivään.

SDP:n brändiä punaliput, vappumarssit ja ”sorronyöstä nouskaa” kuorolaulu ei vaan enään toimi. Tulevaisuuden jatkuvaan muutoksen VASTUSTAMINEN ei ole ”mahdoton tehtävä”.
UUDISTUNEEN…. SDP:n yksilöjärki ja yhteinen viisaus on otettava käyttöön…
SDP:n on pystyttävä älyllisesti haastamaan kilpailijat ja esitettävä ”jatkuva muutos” ja omien arvojen kehitys omilla konkreettisella esimerkeillämme.

Esim. Työn tuottavuus on pystyttää esittämään …. SDP:n ÄLYKKÄÄT RATKAISUT brändinä. Tieto, Taito ja Tekniikka, SDP TURVALLISEN TULEVAISUUDEN TEKIJÄ.…. Kapitalismin jatkuva haukkuminen, työmarkkinoiden juoksuhautojen syventäminen, suurten sotePALVELUmuutosten vastustaminen on järjen ja ajan tuhlausta…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top