27.1.2015 TELA:n kokous ”vartin startti” vuodelle 2015.

27.1.2015 TELA:n kokous ”vartin startti” vuodelle 2015.
SD ryhmäkokous klo 16.30-17.00
Kokouksen agendan mukaan, ampumahiihto stadion, markkinaoikeus ja vuoden 2015 talousarvio keskustelutti eniten. Ei vasta ehdotuksia tai päätöksiä. Noilla mennään..
TELA:n kokous klo 17.30-17.50…
Minun valtuustokauden nopein kokous.
$1-12 pykälää ja varttitunti. Puheenvuoroja koko kokouksessa noin 10kpl.
$3 Ampumahiihtostadionin ja ”herraH” valitukset tuntuu jo ”Huu Haalta”. Onkohan ”herraH”:lta kadonnut ampumaurheilun realismi tämän päivän maailmassa. Toivotaan asenteiden muuttuvan ja ymmärrystä tämän päivän ”suksilla” tapahtuvaan urheiluun. Ampumahiihto on huomattavasti kiinnostavampi laji Venäjällä ja keski-Euroopassa kun perinteelliset hiihdot. Katsojaluvut pyörii 30000-60000 katsojaa per maailmancup ja kun suomalaisnais menestystä on olemassa niin en voi muuta kuin ihmetellä ”herraH” valitusta.
Katuvalaisin osto on suunnitellusti toteutettu. Kun me puhumme 0,5 miljoonan kokonaiskaupasta ja vuotuinen säästö, uusilla valaisemalla, on 0,1 milj, niin aika on rahaa ja 0,03milj. ”sakkokulut” josta suurin osa on valtiolle meneviä verotuloja. Virhe on huomattu ja seuraavassa 1000kpl hankinnassa asia korjataan. Eurodirektiivit ja markkinaoikeus on joskus arvaamaton. Strihl Scandinavia co. ei saanut kauppoja muut 0.01milj korvauksen valituksesta SLO:n sertittömyydestä. Lappukaupat, ”valon osto” tehtiin SLO:n kanssa ja hinta oli kohdallaan. Veron maksaja maksoi siitä ”valosta” jota se tarvitsi, ei muusta.
$9 talousarvion seuranta, käyttösuunnitelma OK.
Muut asiat olivat enemmänkin nuijan kopautuksia. Maanhankinnassa on 300k€:sta nyt mennyt 250k€. Mistä loput, vuoden 2015, maa-alueen hankinnat rahoitetaan jää odottamaan arvauksia !!!!.
Kyllä TELAn toiminnassa nyt näkyy vuoden 2014 suunnitelmallisuus. Toki on asioita jotka voidaan tehdä paremmin mutta toiminta on oltava hallittua ja kuntalaisten järjellä ymmärrettyä. Kuntalaisia tekninen toimi palvelee..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top