28.3.2017 E-K liiton tarkastuslautakunta ”henkilöstön kuuleminen ja lentokenttä”

28.3.2017 E-K liiton tarkastuslautakunta
Klo 09-12 E-K liito ja LRANTA.
Paikalla kaikki tarkastuslautakunnan jäsenet ja kutsutut

Esityslistan mukaan edettiin ja henkilöstöedustajien kuuleminen oli ykkösenä.
Lyhyesti yhteenveto, 27 hengen organisaation toimii ja on kehittynyt ”askelittain” viimeisten vuosien aikana hyvään suuntaan. Tehtäväkuvaukset ja toiminta vastaavat toisiaan eli pohja tulevalle maakuntahallinnolle on olemassa.
Valtakunnan hallituksen / eduskunnan päätöksien jälkeen E-Karjalassa maakuntaan hallinnollinen toiminta voi käynnistyä kohtalaisen turvallisesti.. Odotusta mitä tulevan pitää eli ensin kuntavaalit ja sitten maakuntavaalit, eli muutosta muutoksen perään..
NYT KUN TÄTÄ HOMMAA ON KOLME VUOTTA NÄHNYT JA LUKENUT RAPORTTEJA NIIN ”HILJAA KIIRUHTAEN ON EDETTY” JA SELKEÄSTI PAREMMIN KUIN ENTISEN MAAKUNTAPÄÄLLIKÖN AIKANA.

Hallintojohtaja esitteli talouden …. E- K liiton talous OK.

Lentokenttä tilanne nyt kun reilu vuosi oltiin tässä tilanteessa…

Finavia Oyj, Saimaan lentoasema-säätiö sr ja Lappeenrannan Lentoasema Oy allekirjoittivat 29.12.2015 Lappeenrannan lentoasemakiinteistöä ja sen liiketoimintaa koskevat kauppasopimukset Raatihuoneella.

Finavia Oyj, Lappeenrannan kaupunki ja Etelä-Karjalan liitto päättivät Finavian omistaman Lappeenrannan lentoasemakiinteistön ja lentoaseman liiketoiminnan siirtymisestä Saimaan lentoasema-säätiö sr:lle ja perustettavalle Lappeenrannan Lentoasema Oy -nimiselle yhtiölle. Liiketoiminta luovutettiin uudelle yhtiölle 1.1.2016.

Eli vuosi on menty ja tappelun säestyksellä osapuolena Lranta ja E-K liito…

Henkilökohtaisesti näen asian niin että LENTOKENTTÄ ON MAHDOLLISUUS MAAKUNNA KEHITTÄMISELLE JOS NIIN YHTEISESTI KAIKKI KUNNAT HALUTAAN, KOSKA ILMAN TOIMIVAA LENTOKENTTÄÄ EI TAPAHDU ODOTETTUA MATKAILUKEHITYSTÄ MAAKUNNASSAMME.. ON FACTA..
JOS TAAS LAPPEENRANTA HALUAA TÄYTTÄ LENTOKENTÄN KIINTEISTÖTONTEILLA NIIN HYVÄSTI MAAKUNNAN MATKAILUN KEHITTYMISELLE .. ON MYÖS FACTA..
HALUA KUITENKIN USKOA ETTÄ ”ETELÄ-KARJALA LENTOKENTTÄÄN”

Mikä on tilanne nyt tähän tarkastuslautakunta haluaa selonteon Naukkariselta ja Viialaiselta 2.5.2017 kokouksessa.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.