29.3.2015 Sosiaalidemokratian aate on JALO JA AJATON, mutta julistus?

29.3.2015 Sosiaalidemokratian aate on OK .. myös omassa arvomaailmassani, mutta miksi ”menneen” ajan alistavalla johtamisella tuupataan kaikki ”tulevan” ajan kanssasisaret ja veljet ulos ko. aatteen ”ringistä”. Tätä aatteen paloa ja ”ajatuksen valo” on vaikea ymmärtää. Yhdistelmä, jossa menestystä hakee yksilön ”järjetön menestymisen halu” ja joukon ”haluttomat järjet” tuottaa hyvin harvoin positiivista tulosta. Nuoria, somemaailman fiksuja sosiaalidemokraattisen aatteen ihmisiä on vuorovaikutteisella OSALLISTUMISELLA saatavissa YHTEISTEN ASIOIDEN TEKEMISEEN, jos oikeesti halutaa.

Tässä, muutaman vuoden aikana on tullut todettua, että poliitikkojen ”arvaamattomuus” ja henkilökohtainen pyrkimys ja ”menestymättömyys”, joko ”isossa” kunnallispolitiikassa tai valtakunnan ”kvarttaalipolitiikassa, ”johtaa narsistisuuteen ja pikkunäppäriin ”läpinäkyviin” viisasteluihin henkilökohtaisessa kunnallispolitiikassa.

SUURIMPANA SYYNÄ TÄHÄN KAIKKEEN VIISASTELUIHIN ON ”halutaa tulla valituksi seuraavalla vaalikaudellakin” ja halu näyttää valtaa alistavalla ja sivistymättömällä johtamisella. Valitettavasti tämä on myös joidenkin poliitikojen henkilökohtainen, monesti tiedostamaton, ”ominaisuus”.

Ihmisen sivistymättömyys ja kateus on huono yhdistelmä poliitikolle. Sivistyvyys on ympäristön muokkaama kodin perimä ja ”kateus on kansan tauti ja karjalassa se on kiimaakin voimakkaampi”.

Katkeruus ei näy kateellisessa ja sivistymättömyyttä hän ei itse huomaa, mutta ympäristö näkee ja kokee molemmat. Kateellisen ja sivistymättömän on vaikea ymmärtää menestyvää ”toveria” ja kannatta häntä ”aidosti” hymyillen. Johtuuko ”hymyttömyys” siitä, kun itse ei ole kokenut toisten arvostavaa ja onnistunutta poliittisesta menestystä, tiedä häntä !!!

Läpinäkyvä itseään toistava narsistisuus näkyy poliitikon korkeassa ”punaveren paineessa”. Paineessa joka läikähtää ”yli reunojen” aina silloin kun joku heilautta ”puutakaan” punaista tai sinistä liinaa. Tällöin narsistisuus syöksyy sarvet pystyssä voimiaa säästämättä kohteeseen, osoittaen pelkojohtajuudellaan valtansa, kuin ”Josefsetä” punavallan aikana.

Yhteenveto yhdellä lauseella ja yhdellä vertaukseksi.
Nyky politiikka on lausekkeen (1+1=3) ymmärtämättömyyttä ja yksilöenergian tuhlausta.
Vertaus:
Aurinkoenergia ja aurinkopaneeli ovat tehokkaita sähköenergian tuottajaia vain silloin kun kaikki aurinkopanelin kennot toimivat, yksikin viallinen kenno pudotta tehotuoton ”nolliin”. Näin en halua Imatralaiselle demokraattiaatteelle käyvän.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top