3.10.2016 viides eronpyyntö SDP valtuustoryhmästä..

3.10.2016 Kiitoksia rehellisyydestä, ”viides päätös” eroamisesta Imatran SDP:n valtuustoryhmästä..,

Ymmärrän hyvin ja olen harmissani hänen päätöksestä. Haluan tämän tekstini koskettavan koko meidän nykyistä SDP valtuustojoukkuetta.

Politiikka on peliä
….. jossa ”miehen sanaan” luottaminen tuntuu olevan hyvin kaukana todellisista päätöksistä.
Puhua voi toista, tehdä toista ja kertoa, että kyllä hän minä, mutta kaverit päätti jne… Toisen ”selän takana” seisominen tuntuu olevan politiikassa taidetta, jossa ”TOTTUUREN saa nährä, mutta sitä ei saa sannoo” ….. eikä päättä SEN puolesta, jos haluaa menestyä tässä ”sirkuksessa”.

Imatran SDP
…. tämän valtuustokauden lopputulos ei ole hyvä, paljon on ”vaihtopelaaja” kutsuttu joukkueeseen
ja vielä on 9kk jäljellä. Eli riittävä ”jäsenpako” on käynyt vuoden 2013 joukkueessa. Miksi on käynyt tällainen ”joukosta poistuminen” kannatta analysoida:

A) Imatran SDP:n kannalta… jos haluamme ehdokkaita muualtakin kuin ”Tebolin baari-ilta”

B) henkilökohtaiselta kannalta, jossa omatunto on se jolta kannatta kysyä henkilökohtainen vastaus. Mikäli omatunto on puhdas niin kannatta jatkaa …. mietiskelyä onko sitä käyttänyt ollenkaan jne..

Ymmärrän nykyisen tilanteen.
Meille ”tarjotaan” joukkuevoittoa tulevissa kunnallisvaaleissa. Ehdokkaita puuttuu.
Värikkyyttä tarvitaan muistaen, että joukkueen voitto- ja luottamus voidaan hukata hetkessä ajattelettomalla ”ADHD” toiminnoilla ja julkisella henkilökohtaisella ”irti otolla”.

SDP tuleva ehdokkaat ja vaaliohjelma
Tarvitsemme tulevaan joukkueeseen ehdokkaita joiden ARVOIT JA SITOUTUMINEN ovat SDP ajattelun kaltaista… Vapaus, tasa-arvo, demokratia jne…

Tarvitsemme vaaliohjelman, jossa LUPAAMME SEN johon pystymme ja johon myös ”liikkuva äänestäjä” voi samaistua …
Tarvitsemme myös kertomuksen missä olimme olleet mukana kuluvalla vaalikaudella jne..

Kunnallisvaalien 2017
”voittojoukkue” tarvitsee koko kentällisen pelaajia, jotka haluavat pelata voitosta joukkueelle …. eikä vain itselleen. Niin kuin T Tamminen sanoi Anttolan seminaarissa v. 2013 politikko on huono joukkuepelaaja mutta hyvä selittämään joukkuemenestyksen.

Näitä samoja asioita mietitään niin KOK, PS:ssä kuin muidenkin puolueiden joukkueissa.

Itse mietin myös samoja ajatuksia…
Lähteäkö vai eikö lähteä…Päätökseni on lähteä jatkamaan, jos asun 1.1.2017 Imatralla.
Arvoni ovat SDP läisiä, toimintani ei ole konservatiivinen. Kehitystä on tapahduttava. Muuttuva ympäristö ei saa sotkea meitä jalkoihinsa eikä eteneminen voi tapahtua menneisyyden tuntemuksilla… On pystyttävä näkemään totuuksia tulevista vuosikymmenistä, päätöksiä tehtäessä.

Aina on mahdollisuus..
…. mutta jos henk. kohtainen äänestystulos vuoden 2017 kunnallisvaaleissa kertoo toisin, eli henkilökohtaista ”poliitista” luottamusta ei ole, olen harmissani, mutta en huolissani.
Historiallinen 4 1/2 vuotta kunnallispolitiikka jää hienona kokemuksena muistoihin.. ”Vapaana” eläminen on hienoa aikaa ja Nykäsen Matin aforismit lainaten ”elämä on ihmisen parasta aikaa”….

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top