30.12.2016 Loppuvuoden ”kinkerit”

30.12.2016 Loppuvuoden ”kinkerit”
KAIKKIAAN TILAISUUKSIA OLI 7 kpl ja kohteet:
TALOYHTIÖ, ELÄKEJÄRJESTÖ, (2kpl) KUNTAVAALT 2017, TENNISHALLI , TWJ SIUNAUSTILAISUUS ja E-K LIITTOON TARKASTUSLAUTAKUNTA…

15.12. Klo 15-17 TALOUHTIÖ Vuoksen Haka Oy.
Yhteenveto ”ikkuna- ja parvekeuusinnan” harjannostajaiset.
Tilaisuuteen osallistui n. 20 henkilöä. Pääurakoitsija JORONEN OY, parvekelasitus LUMON OY, isännöinti TALOKESKUS OY. ”TALON ASUKKAAT”, MEDIALEHTI IMATRALAINEN…
Alkusanat ja alustus pidin itse hallituksen pj. ominaisuudessa ja tässä pääkohdat
Budjetti 340 k€, toteutus 229k€, 100 ikkunaa, 18 parveketta + lasitukset, 9 ranskalaista parveketta. 5 korjauskohdetta. Aika 4 ja puoli kuukautta 30.6-15.11.
Palaute projektista oli positiivinen, tiedotus tyydyttävä muu kiitettävää ja hyvää. Lopputyöt, pienet paikkauksen ja muutokset saadaan päätökseen 1.5.2017 mennessä. Imatralainen teki jutun 21.12 ”Imatralaiseen” lehteen.

15.12 klo 18-20 Tennishalli Oy, tilannekatsaus tekniikasta ja taloudesta.
Talous kohtalainen ja tekniikan kanssa tulee muutos ja huoltotarvetta seuraava kahden vuoden aikana. Käyttöaste ei ole noussut oletetusti. Imatran tenniksen junioritoiminta on kehittynyt, mutta vastaavasti aktiivinen kilpatennis hiukan hiipunut. Ulkokentät hallin viereen on merkittävä positiivinen ratkaisu:
A) kilpatenniksen kohdalla aivan A/O, tennisliito myöntää tenniskeskuksille ARVOTURNAUKSET.
B) liikuntamatkailun edistämiseksi EI OLE MUUTA MAHDOLLISUUT KUIN SAADA TENNIKSEN ULKOKENTÄT ”UKONNIEMEEN”
Kaupunkilaiset ”ulkokenttä” tennispelaajat kyllä löytävät kaupungin tenniskentät mutta ei ulkopuoliset matkaajat ei…Vierumäki, Vuokatti malli toimisi meilläkin…

16.12 klo 12-13.15 TWJ siunaustilaisuus.
Kirkko oli täys, tunnelmasta tuskin on kerrottavaa. MUTTA TÄLLAINEN ”SIVISTYKSEN ETIKETTI”, ”TILAISUUTEEN PUKEUDUTAAN SILLÄ HENKILÖKOHTAISELLA TYYLILLÄ JA ARVOLLA JOLLA HENKILÖKOHTAISESTI HALUTAAN KUNNIOITAA JUHLAN KOHDETTA…. tämä näytti joiltakin henkilöiltä unohtuvan tai sitten tätä ”haarukan ja veitsen” sivistystä ei vain ”heillä” ole.
– MEILLÄ KANSANA EI OLE MUUTA RIKKAUTTA KUIN ”HENKISEN SIVISTYKSEN RIKKAUS” …. PITÄKÄÄMME TÄMÄ RIKKAIS ARVOKKAASTI HARTIOILLAMME… ( tämä, suurinpiirteiden noin sanottuna oli jonkun naisliikkeen fiksu sanoma) …….KERRON KUN LÖYDÄN SANOJAN.

18.12 klo 10-13 SDP Joulumarkkinoilla
Syysmarkkinoiden tapaan tilaisuus oli onnistunut. Muita puolueita ei ollut markkinoilla ja MEITÄ, EHDOKKAITA ”KUNNALLISVAALIT 2017”, oli noin puolet 26:sta, toiset oli koko aja toiset vähemmän. Kaikki makeiset meni joten ÄÄNESTÄJÄKUNNTAAN KONTAKTEJA OLI PALJON n. 200 kpl. Hyvä tilaisuus…

28.12 klo 10-11 STORAENSON eläkeläisten kokous
Olin esittäytymässä siltä varalta, jos he hyväksyvät minut tulevan vuoden 2017 SE eläkeläiskerhon puheenjohtajaksi… Pyyntö tuli hiukan puskista !!!!!

29.12 klo 09-11 E-K maakuntaliiton tarkastuslautakunnan kokous.
Koko lautakunnan jäsenistö paikalla:
Kaksi pääasiaa oli listalla:

1. ENPI (Neighbourhood and Partnership Instrument) during the programming period 2007-2013 ja CBC (cross borer cooperation) 2014-2020
– mikä on tilanne nyt. Esitys noin 50 min… ja puheenvuoroja 10 min. (Veikko,”E-Karjala tarvitsee oman lobbarin Brysseliin”)

2. E-K maakuntaliiton talous nyt ja 2017…
– Esitys 30 min puheenvuoroja 15 min. Veikko, ”E-Karjanan osalta harkittua taloudenhoitoa”

Yleisesti E-K maakunta nyt ja tuleva 2017 – 2018
Tuleva MAAKUNTAUUDISTUS on jo ”ovella”. SOTE samoin jopa ”kynnyksellä”. Virkamieshallinto astuu ”ohjauspyörään” eteen 1.7.2017… Maakuntavaalit 2kk/2018, että kiirettä ei ole jos on etukäteen valmistauduttu…
Henkilökohtaisesti voisin jopa väittää, että maakuntajohtaja M Viialainen esikuntineen on tehnyt hyvän työn E-K MAAKUNNAN MUODOSTAMISEKSI VALMIIKSI ”MAAKUNTAPAKETIKSI” VUODELLE 2018.
Vuosi 2017 on viimeistelyn, hienosäädön vuosi. TEOLLISUUS, MATKAILU, LOGISTIIKKA JNE… ”MAAKUNTAPAKETTIIN” kuuluu n. 15 kohdetta. SaimaaGeopark on yksi niistä joilla on globaali vaikutus luonto ja elämysmatkailuun. Lentokenttä on LAPPEENRANNASSA, mutta miksi matkailija haluaa tulla tänne ja nähdä ”SaimaaGeoparkin” …. TÄSSÄ KOKONAISUUDESSA KAIKILLA KUNNILLA ON ERITTÄIN MERKITTÄVÄ ROOLI PALVELUIDEN JA ELÄMYSTEN JÄRJESTÄMISESSÄ.
”Yhdessä on tehtävä” meidän maakuntamme tulevaisuus….

29.12 klo 17-19 SDP VAALITYÖRYHMÄN kokous.
Mukana koko työryhmä. Tähän oletin saavani tietoa ”SDP piiristä”, mutta ovat lomalla..
Asialista on enemmänkin ”vaalisalaisuus”, ei muuta tietoa kuin että uusien ehdokkaiden koulutusta tullaan järjestämään kuukauden sisällä ja ohjelmapäiviä tulisi olemaan 2 kpl… 25.1 ja 26.1. Asiat tarkentuvat kunhan ”SDPpiirin tsto” avautuu vuode ensimmäisellä viikolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top