30.5.2017 VALTUUSTON ”viimeinen” historiallisen 4vuotta ja 5kk kestävän valtuustokauden KOKOUS.

30.5.2017 VALTUUSTON ”viimeinen” historiallisen 4vuotta ja 5kk kestävän valtuustokauden KOKOUS.
Asialistan mukaan..

$4Tarkastuslautakunta kertomus
Tarkastuslautakunnan pj:lta oli asiallinen ja asiapitoinen selvitys ”nyky” valtuustolle ja ”neuvoja” tulevalle valtuustolle.
– ON MUKAVA NÄHDÄ KUINKA TULEVA TARKASTUSLAUTAKUNTA TULEE TOIMIMAAN.
Puheenvuoroja käytettiin 9 kpl..pakollisten lisäksi joten kaikki hyvin.
– Itse käytin puheenvuoron jossa huolenaiheeni oli kertomuksessa esitetyt historia josta nähtävissä ”ennuste” verokertymästä, valtionavustuksista, asukasluvusta JA NÄIDEN KORRELAATIOSTA SEKÄ VAIKUTUKSESTA HYVINVOINTIPALVELUN KEHITYKSEEN IMATRALLA TULEVAISUUDESSA.

5$Tilinpäätös- ja toimintakertomus vuodelta 2016.
Puheenvuoroja oli ensin kaikki v-ryhmät ja loput 20 arvojärjestyksessä ”ahneet ensin”.
Tässä minua huolestutti ennuste väestön ja verotulojen pieneneminen vuosi vuodelta.
Itse totesin omassa puheenvuorossa ETTÄ: Talouden ”kymmenet” totuutta mittaavat FACTAT ”numerot” ovat hyviä, mutta huolestuttavin luku oli väestökato -300 henkilöä joka vuosi.
Nyt tämä krooninen väestökato FACTA ”-300as/v ” on otettava tosissaan. Ei tilanne voi jatkua toteamalla vuodesta toiseen ”talous hyvä mutta joukko vähenee” on tehtävä jotakin. – ON HERÄTTÄVÄ JA TEHTÄVÄ PÄÄTÖKSET ASIAN KORJAAMISEKSI, TIETO MITÄ TÄYTYY TEHDÄ ON OLEMASSA.
– ON OLEMASSA valtuuston hyväksymä KESTÄVÄN KEHITYKSEN STRATEGIA, TOIMINTA STRATEGIAN MUKAAN VAIN PUUTUVAT

7$Maakaupat STORAENSO kanssa.
Tämä on sitä josta Imatran kaupungin taloudellinen menestys TULEVAISUUDESSA KUMPUAA. Oikealla maan omistamisella ja hallinnalla tehdään IMATRALLE VETOVOIMAN pito-ominaisuudet eli tehdään kestävän kehityksen strategiaa, ihmisten ja yritysten lisäämiseksi Imatralle.
Lyhyesti oma puheenvuoroni, sanomani, tähän hiukan sanoja muunnellen oli … ja kesti tasan 2 min…
– Osta maata ”viisaaseen hintaan” kaavota ”viisaaseen toimintaan” ja myy ”kestävän kehityksen hintaan” oikealle kohteelle, yksityisille / yrityksille, joilla on HALU KEHITTYÄ IMATRALLA ELI HALU MAKSAA VEROA ”IMATRALLE”

9$Maahanmuuttajien kotiuttamisohjelma
Tässä sanonta niin ”maa makaa kuin petaa” pitää paikkansa. Imatrankin on elettävä kansainvälistä aikaa halusimme tai emme..
MAAHAN MUUTAJAT” EI SAA KUNTALAISEN ”OIKEEA” TURVALLISUUS HORJUTTAA TÄMÄ ON TÄYSIN SELVÄ..

Maahanmuuttajat on nähtävä mahdollisuutena kehittää kaupunkia nyky-yhteiskunnaksi integroimalla MUUTAJAT meidän SIVILISAATIOON ei päinvastoin.
Viisaudella ja oikeilla faktoilla on maahanmuuton integroiminen ja integraation kehitys tapahduttava ”EI VÄKISIN MAKAAMALLA”.

Kyllä kansainvälinen osaaminen ja karjalainen ajatusmaailma, lähihistoria huomioiden, pystyy maahanmuuton hallitusti integroimaan ja kehityksen toteuttamaan..MAASSA MAAN TAVALLA KANSAINVÄLINEN AIKA HUOMIOIDEN..

MEILLE ON KAIKISTA TÄRKEIN on yhteinen 1400km rajan kontroloiminen ja hallinta YHDESSÄ Venäjän kanssa, yhteisillä kansainvälisillä sopimuksilla ja tilanneälyn pelisäännöillä.

IHAN ASIALLINEN KOKOUS..NYT SE ON LOPPU

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top