10.6.2017 Maahanmuuttajat on nähtävä mahdollisuutena

Maahanmuuttajien kotiuttamisohjelma oli 30.5 valtuuston agendalla…

TÄSSÄ ASIASSA EI VOI OLLA ”puusilmä”
Imatran on elettävä kansainvälistä AIKAA halusimme tai emme.. Maahanmuuttajien KOTIUTTAMISEN ”AIKA” on käännettävä mahdollisuudeksi, mahdollisuudeksi rikastuttaa ”kaupungin” monikulttuurisuudella ja positiivisella taloudella.

SUOMALAISEEN ”MAAJAN… MUUTAJAT” OVAT IMATRALAISTEN VERENPAINETTA NOSTATTAVA JOUKKOA JOSTA:
– TODELLISTA TIETOA SIITÄ KUINKA TÄSSÄ PROSESSISSA TULISI KUNTALAISTEN TOIMIA PUHUMATTAKAA, ETTÄ KUINKA KUNTALAISEN TULISI OSALLISTUA TÄHÄN PROSESSIIN EI OLE OLEMASSA.

EIKÄ OLE KUNTALAISTEN VIKA ETTÄ MEILLÄ ON RISTIRIITAINEN ASETELMA MAAHAN MUUTTAJIIN. NEGATIIVINEN ASETELMALLA JOLLA EI KOSKAAN SAAVUTETA KUNTALAISEN SILMISSÄ USKOTTAVAA INTEGROITUMISEN LOPPUTULOSTA.

Presitentti Niinistö sanoi hyvin ”MAAHANMUUTOA voi vastustaa mutta MAAHANMUUTAJAN IHMISARVOA EI VOI EIKÄ SAA VASTUSTAA”, TÄRKEINTÄ ON IHMISARVOT JA IHMISYYS IHMISEN PUOLESTA EIKÄ KETÄÄN VASTAAN. JOKAINEN IHMINEN ON AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS YHTEISKUNNAN KEHITTYMISELLE.

”RASISMIGEENI” PIILEE ITSETUNNON ”GEENEISSÄ” JA RASISMIA SAIRASTAVA IHMINEN EI OLE INHIMILLINEN TUNTEEN OMAAVA ”IHMINEN”.

Ihmisen INTEGROIMINEN toiseen, vieraaseen sivilisaatioon, on henkisen muuttumisen prosessi, ihmisen TUNTEE muutosprosessi jossa FACTOILLA ja LUOTTAMUKSELLA on suuri merkitys.

ELÄMME USVAN JOPA SANKAN SUMUN TILANTEESSA:
– ON AKTIIVINEN VIRANOMAINEN
JA VIRAN PUOLESTA OLEVA ORGANISAATIO JOKA TOTEUTTAA SEN MITÄ ”YLHÄÄLTÄ TULEE” ELI TOTEUTTAA EUn, VALTION JA MAAN HALLITUKSEN TAHTOA.

ON PASSIIVINEN, VIHAPUHEINEN, KUNTALAINEN JOKA PELKÄÄ ”TUNTEMATONTA”, luulemiseen, kuulemisen ja huhujen live maailmassa, jossa elämisen TULEVAN MUUTOKSEN KERTOO MARKKINATALOUDEN MEDIA, MEDIA JONKA KASSAVIRTA ON KASVETTAVA….. TUNNE JA PELKO (raiskaukset, varastaminen, pahoinpitelyt, ilkivalta, väkivalta jne) ENNENKAIKKEA TURVATTOMUUS MYY JA KÄY AINA KAUPAKSI jne..

KOKO TÄMÄ MAAHANMUUTON KOTIUTTAMISSTRATEGIA ON ”HANURISTA”. NYT EI PYSTYTÄ NÄKEMÄÄN ISOA TULEVAISUUTEEN. Elämmekö ”ROOMAN valtakunnan” tuhon aikaa, jossa ”FACTA” ON vuosi vuodelta SUOMALAISTEN SYNTYVYYS alenee ja kuolleisuus lisääntyy.

IMATRAN TILASTO FACTA:
Imatran asukasluku -300 joka vuosi tarkoittaa ”suomi 200 vuotta” lähi kunnatkin ovat jo tyhjentyneet asukkaistaan.
”TUNNE FACTA” EI NÄIN VOI KÄYDÄ, ei tule ”käymään FACTA”, MUTTA MITKÄ OVAT NE TOIMENPITEET JOTTA NÄIN EI TULE KÄYMÄÄN ? ”TÄMÄ FICTIO” on nähtävä jossakin vaiheessa.

Suomen menestystarinan FACTA:
HÄVITTY SOTA JA ITSENÄISYYDEN VOITTO ASETTI KANSALLEMME YHTEISEN ”MAALIN” YHTEISEN TAVOITTEEN, TAVOITTEEN JOKA RAKENSI TEOLLISESTI JA TEKNISESTI MENESTYVÄN SUOMI TARINAN.

TÄLLÄ NYKY VIISAUDELLA EMME PYSTY RAKENTAMAAN SUOMI OY:n TULEVAISUUTTA. TULEVAISUUS RAKENTUU VIISAALLA TUNTEELLA JA TAHDOLLA YMMÄRTÄEN TOTUUS. MITÄ KUNTALAINEN KUVITTELEE TAPAHTUVAN ON HENKILÖKOHTAISEN MIELIKUVITUKSEN JA ”YMPÄRISTÖSUMUN” TUOTETTA. MUTTA NYT PUUTTUU SE YHTEINEN TAVOTE, ”MAALI” JONKA ASETTAMISEEN TARVITAAN ”FUNDEERAJAT JA MÄENTAAKSE NÄKIJÄT”

KANSALAISEN TURVALLISUUS ON AIVAN TOINEN JUTTU. JOS MEILTÄ PUUTTUU TERVE ( ei ylisuojeleva) YHTEISKUNNALLINEN TURVALLISUUS, SITÄ ON LISÄTTÄVÄ…..SITÄ ON LISÄTTÄVÄ RIITÄVÄSTI, EIKÄ HELPOINTA VALTIOVALLAN VASTAUSTA ”EI OLE RESUSSEJA JA MÄÄRÄRAHAT ON LOPPU” TULE KOSKAAN HYVÄKSYÄ. AINA ON KONSTIT ONGELMIEN RATKAISUUN JOS NE TODETAAN JA NE HALUTAAN RATKAISTA.

MUUTOS JA TILANNEÄLY….
PUUNTAKAA TULLEELLE MUUTOKSELLE, RIITTÄVÄ TILANNEÄLY ANTAA AINA MAHDOLLISUUDEN ONNISTUMISELLE… JATKUVAN VÄESTÖKADON LOPPUTULOKSEN ME TIEDÄMME SITÄ EI TARVITSE ARVATA.
NYT OLEVIEN FAKTOJEN PERUSTEELLA FICTION EDESSÄ … IMATRALLA ON VUONNA 2030 n 20000 asukasta joista lähes 40% on yli 65v

Maahanmuuttajat on nähtävä mahdollisuutena kehittää kaupunkia ja nyky-yhteiskunnaksi integroimalla MUUTAJAT sivilisaatioon ei SIVILISAATIOTA maahanmuuttajiin.
Viisaudella ja oikeilla faktoilla on integroiminen ja integraation kehitys tapahduttava ”EI VÄKISIN MAKAAMALLA”. Kyllä kansainvälinen osaaminen ja karjalainen ajatusmaailma, lähihistoria huomioiden, pystyy maahanmuuton hallitsemaan.

Meidän yhteinen raja Venäjän kanssa on hallittava hyvällä kontrollilla ja diplomatialla, tämä on tärkein tehtävämme kun puhutaan meidän MAAHAN ”muuttamisesta”, maamme itsenäisyydestä ja itsemääräämisen TAHDOSTA.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top