4.8.2017 ”ISOT MOTORISTIKISAT” 2019 SUOMESSA

ISOT MOTORISTIKISAT 2019 Kymi Ringillä

NIINHÄN SIINÄ SITTEN KÄVI KUIN ASIASTA ARVELIN.

Iitin Kaisalaan valmistuu KymiRing GP rata ja täällä järjestettävät MOTO GP ”kisat” vuonna 2019, tämä on haaste Imatran ”kisalle” ja lähinnä kisayleisön saamisesta Imatralle.

Odotetusti 2.8.2017 päivä oli iso uutinen suomalaiselle moottoriurheilukeskuksen. Opetus- ja kulttuuriministeriö tiedotti asian mm. Urheiluruudussa julkisuuteen (Imatra RR ajosta ei Urheiluruudussa 9.7.2017 ollut sanaakaan)

MITÄ NYT JA KUINKA IMATRALLA
Imatran ”katuratakisa” veti ja vetää edelleen sitä fanijoukkoa joka menetti tapahtuman -80 luvulla. Uusi fanijoukko haluaa nähdä ”isoa ja suurrta” MOTO GP SIRKUSTA, VALENTINO ROSSIA JNE.. Lähteekö uudet ja vanhat fanijoukot Suomessa katsomaan kahta ”pyöräkisaa” yhden kuukauden sisällä ON NYT MIETISKELYN PAIKKA. IMATRALAISIA JA IMATRALAISTA MOTORISTIA VARTEN KISAA EI KANNATA JÄRJESTÄÄ… Imatran ajot vuodelle 2018 täytyy järjestää se on selvä, mutta vuoden 2019 ja tästä eteenpäin on jo isommassa mietiskelystä… ????

ASIAKASTA, YLEISÖÄ TARVITAAN
Arvaamattomuus on yksi yleisötapahtumien järjestämisen kuin kaikkeen bisnekseen liittyvä elementti.
– Nostalgian ja legendat häipyy, ”muistelot on nyt muisteltu” ja balsamit -80 arville saatu. Uudenlaista ”Imatra RR’ on pistettävä luomaan.
– Isojen konserttien tapaan Imatran ”lämppäri MOTO-GT” voisi toimia vuonna 2019 jne..
VOIMAKAS YHTEISTYÖ KYMI RINGN JA KOUVOLAN SEIDUN MOOTORIURHEILUN, KUIN ”LIITOJEN” KANSSA PITÄÄ JÄRKEVÄSTI ”IMATRAN AJOT” MAAILMAN MOOTTORIURHEILUN KARTALLA.

ANALYYSI TULEVASTA.
”Isoa mootoripyöräurheilua” halutaan nähdä Suomessa ja suomalaisessa ”Urheiluruudussa”, valitettavasti Imatran ajot 2016, 2017 ei ollut sitä ei ”Urheiluruudussa”, eikä isossa mediassa. Rallikansan on tottunut huononkin ulkoilmaan joten vilusta ja sateesta huolimatta Suomen IITISSÄ AJETAAN MOTO GP VUODEN 2019 OSALILPAILU, MUTTA AJETAANKO FORMULOIDEN FI OSAKILPAILU VUONNA 2021, VEIKKAAN ETTÄ AJETAAN.

IMATRALLA VAIHTOEHTOJA ON.
NYT IMATRALAISTEN MOTORISTIEN KATSEET TULISI KIINNITTÄÄ VENEURHEILUN FI LUOKKAAN, KÄÄNTÄÄ KATURATAKISAKATSOMOT VUOKSELLE PÄIN NIIN ETTÄ KESKI KESÄLLÄ AJETAAN ”SUURET F1 VENEKISAT” VUOKSELLA. VESI OLOSUHTEET TOIMIVAT VARMASTI JA HYVÄÄ SAATÄ ”TOIVOTAAN”. IITIN KYMI RINGILLÄ ”URAKÄRVELLÄ” TÄMÄ EI OLE MAHDOLLISTA.
VENEURHEILUN ”F1 SHEIKIT” OVAT DUBAIN JA DOHAIN KATSOMOISSA, MIKSI EI VIERAILU MYÖS IMATRALLA ”MAKEAN VEDEN VIRRASSA” OLISI HEILLE MIELENKIINTOINEN MAHDOLLISUUS…

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.