7.8.2017 KESÄMÖKKI POLITIIKKAA …nro: 5

Oliko 5.8.2017 UV:ssa Imatran G22 ”kuukausiraportti 2”
Mahdolliset RAPORTOINTI 1-12 ?
ja oliko heinäkuun raportti nro: 1, jossa PS ”perkasi” ja todisteli omaa ”kahtiajakoa” ja vakuutti G22:lle uskollisuuttaan jne… No nyt ”elokuun raportti” ja vuorossa on KESK he vakuuttavat myös uskollisuuttaan G22:lle. Tuleeko syyskuussa VIH vakuuttelun vuoro, saas nähdä. Oletetusti, G22 tekee kuukausiraporttinsa omaa valtaansa ajatellen omalle jäsenistölleen jonka julkaisutapaa ohjaa ”JOKU” paikallislehdessä julkisen haastattelun muodossa.

PETTÄMINEN VAI PAHOITTELU
On selvää, että raportissa TODISTELLAAN KUNNALLISVAALEISSA PETETYILLE KUNTALISILLE, että kaikki mielipiteet huomioidaan ja yhtäkaikki ”äänestikö” KESK-,PS-, VIH:tä kaikki äänet vain valuivat yhteiseen KOP:n laariin. Lisäksi tarvitaan ”lisä opastusta” KOP:n puolelta, ”on luonnollista että homma vaatii hiukan muokkausta”, jotta kaikki, kaikki ymmärtävät …miksi (KESK,PS,VIH):n 3200 ääntä tarvittiin KOP:n 3500:n äänen jatkeeksi jne…

LUOTTAMUS JA LUPAUS…
Henkilökohtaisesti uskon että SDP tekee Imatran kunnallispolitiikassa sen mitä Imatran SDP:n kuuluukin tehdä ARVOT, ASENTEET JA ONGELMAT HUOMIOIDEN. Mm. Luottamus ja lupaus, ei niitä voi unohtaa puhumattakaan että pettää äänestäjät.

VAKUUTTELU JA VOITELU
G22 ”hengittää ja voi hyvin” totesi KESK 5.8.2017 raportissaan, no olisihan se luonnotonta, jos G22 ”vetäisi lisähappea” jo tässä vaiheessa kun mitään ei ole vielä tapahtunutkaan.

Kiitoksen esittäminen SDP:lle KOP:n rivien tiivistymisestä ko. ”kumppaneilla” on tosi imartelevaa SDP:lle. Ketteryys ”liittoutumisessa” on tätä päivää ja kyllä KOP:n kannattaa itse nostaa iso malja itselleen oman organisaation ”SUORISTAMISESTA” yhden järjestön taakse ja tarjota kuoharit KESK, PS, VIH kuukausittain, jotta G22 rivit pysyy suorassa ja ”käsi olkapäällä,” mutta ei lähempänä, ”oman” iskukyvyn säilyttämiseksi, kuten armeijassa on tapana.

KAUPUNGIN TALOUSKUNTO ON HYVÄ
Nyt ja huomenna on paljon Imatran kunnallispolitiikan kentällä ”irtonaisia osia liikkeellä” Uskon edelleen että SDP vie ”kestävä kehityksen ajatuksella” yhteisiä asioita eteenpäin ilman kummempia ”vihkiytymisiä” liittoihin. Näin on toimittu ja asiat hoituneet viimeisen KAHDEN VAALIKAUDEN AIKANA. YHDEKSÄN PERÄKKÄISTÄ POSITIIVISTA TULOSTA, N. 60 milj€ KUMULATIIVINEN YLIJÄÄMÄ ON FAKTA, KAUPUNGIN TALOUDELLINEN KUNTO ON HYVÄ JA SOPEUTUMINEN TULEVAAN ”maakuntamyllerrykseen” ON TYYDYTTÄVÄ …. EI HUONO!

IMATRA TULEE SÄILYTTÄÄ VAHVANA ITSENÄISENÄ KUNTANA. ”MYYMÄLLÄ ITSENSÄ ISOMMALLE”… ON MIELESTÄNI HUONO ”AJATUSKIN” ETENKIN SILLOIN KUN/JOS VALTIOVALTA PAKOTTAA KYMENLAAKSON (170’000as)JA E-KARJALAN (130’000as) LIITYMÄÄ KYMIN MAAKUNNAKSI (300’000as)JOLLOIN MONI ASIA TULEE MUUTUMAAN ….

ÄLYKÄS VAI ÄLYTÖN STRATEGIA
Väitös että kaupunginjohtajan valinta teki ”G22 RYHMÄN” on ”UTOPIAA”, isolla U:lla.
Imatran KOP:n strategia on ollut päätetty jo aikaisemmin, pikku siirroilla, pikku hiljaa hivuttamalla, menneen vaalikauden aikana KOP ON RAKENTANUT ”OIKEISTON”, KUTEN VALTAKUNNAN POLITIIKASSA ON TAPANA ja ”PÄÄTÖKSEN”, jos ”VASEN PUOLI” ei saa kunnallisvaaleissa 22 paikka niin sitten ”ISKU PÄÄLLE”.

”FIKSU ISKU” joka onnistui, mutta on vaikea uskoa että HE & NE 3200 äänestäjää, jotka nyt äänestivätkin KOP:tä oman puolueensa sijasta eivät olisi tätä huomanneet. SANONTA ”viisas ei välitä ja hölmömpi ei huomaa” SOPII OIKEIN HYVIN TÄHÄN ”KIKAPOLITIIKKAAN” jossa ”keppihevosena” oli kaupunginjohtajan valinta

FIKSUUS VAIKO PETOS
Kestääkö ”FIKSU STRATEGIA” ja hyväksyykö äänestäjät, että Imatralla on G22… SDP, VAS ja KD puolueet seuraavissa vaaleissa, kun ”KESK, PS, VIH” pyyhkiytyy pois Imatra kunnallispolitiikasta, jos näin on niin OK…
TÄMÄKIN ON MUUTOS JOTA KANNATTAA TULEVIEN ÄÄNESTÄJIEN MIETTIÄ, JOTTA EI TULE YLLÄTYKSIÄ…

Nyt ”OIKEALLA” 6700 ja ”VASEMMALLA” 6300 ääntä. Näillä asetelmilla mennään nyt..

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.