7.12.2014 SD valtuustoryhmän kokous ”varoituskokous”

7.12.2014 SD valtuustoryhmän kokous ”varoituskokous”
Ryhmäpäätöstä vastaan äänestämisestä minulle annettiin VAROITUS, jalkapallotermillä KELTAINEN kortti… Saako politiikassa kahdesta ”lapusta” PUNAISEN kortin eli joutuu huilaamaan seuraavan ottelun ? Älyllä pelit voitetaan ja JOUKKUEELLE PELAAMINEN VAATII JOSKUS UHRAUKSIA. Uhraukset ON TEHTÄVÄ OIKEASSA PAIKASSA jos halutaan JOUKKUEN VOITTAVAN ja nykyinen kunnallispoliittinen ottelusarja päättyy 2016.
Tämän ”varoituskokouksen” kokouksen kulku:
Ekaksi työryhmässä katsottiin kaupungin budjettia jne…
Tokaksi kokouksen ”pääasia”, eli minun rankaisu äänestyskäyttäytymisessä 0,5% veroäyrin nostoasiassa edellisessä 10.12.2014 valtuustokokouksessa. Koko kunnallisveron käsittelyprosessissa oli kaksi ”äyrikäsittelyä” toinen KH:ssa ja toinen KV:ssa jotka ei menneet putkeen.

3.11.2014 KAUPUNGI HALLITUKSESSA HÄSSÄKÖINTI veroäyrin päätöksissä.
MIKSI KAUPUNGIN HALLITUKSEN päätös 3.11.2014 oli 0% kunnallisveron korotukseen? ja näin se päätös syntyi:

– Kaupungin hallituksen äänestys 11 jäsentä, no paikalla oli 10, joku SDP jäsen puuttui, ”saa arvata kuka” ja varajäsen ei ollut tavoitettavissa, hiukkasen HÖLMÖILYÄ ja ”lehdestä” lainattuna …KOK esittämää 0% vastaan SDP esittämä 1% äänestyksessä annettiin 5 JAA-ääntä (Heikki Tanninen, Heikki Luukkanen, Niina Malm, Liisa Lajunen, Tarja Äikää) ja 5 EI-ääntä (Anna Helminen, Kari Toivanen, Tommi Matikainen, Markku Pentikäinen, Timo Härkönen). Äänestyksen mennessä 5-5 PUHEENJOHTAJAN EI-ääni ratkaisi..19,5% ELI ei korotusta, jolloin …. KAUPUNGINHALLITUS TULEE ESITTÄMÄÄN KAUPUNGINVALTUUSTOLLE ETTÄ VUODEN 2015 KUNNALLISVERO% on sama kuin vuonna 2014 eli 19,5%.

Saiko kaupunginhallituksen kokouksesta poistunut SD:lännen varoituksen sitä ”SD kenttätuomioistuin” ei kerro???

10.11. 2014 KAUPUNGIN VALTUUSTON KOKOUKSESSA HÄSSÄKÖINTI
K-valtuuston veroäyrin kokous 10.11.2014, 2 äänestyskertaa, jossa 20% veroäyri tuli lopputulokseksi.

Äänestys 1
…jossa minun voimakas silmätulehdus tuli ”syylliseksi”, painoin vahingossa 0,5% puolesta eli 22 jaa ja 20 ei, joten 0,5% tuloverokorotus tuli vastaehdokkaaksi seuraavaan äänestykseen.
Äänestys 2
…jossa oli kaupungin hallituksen 0% esitys vastassa PS esitystä 0,5% ….. 0,5% voitti selvin numeroin eli Imatran kaupungin veroäyriksi vuodelle 2015 tulu 20%.

Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa, etenkin näinä aikoina. Veikolle varoitus ….. sovittua ryhmäpäätöstä vastaan äänestämisestä …. tämän ”SD kenttätuomioistuin” kertoi minulle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top