7.12.2014 SD valtuustoryhmän kokous ”varoituskokous”

7.12.2014 SD valtuustoryhmän kokous ”varoituskokous”
Ryhmäpäätöstä vastaan äänestämisestä minulle annettiin VAROITUS, jalkapallotermillä KELTAINEN kortti… Saako politiikassa kahdesta ”lapusta” PUNAISEN kortin eli joutuu huilaamaan seuraavan ottelun ? Älyllä pelit voitetaan ja JOUKKUEELLE PELAAMINEN VAATII JOSKUS UHRAUKSIA. Uhraukset ON TEHTÄVÄ OIKEASSA PAIKASSA jos halutaan JOUKKUEN VOITTAVAN ja nykyinen kunnallispoliittinen ottelusarja päättyy 2016.
Tämän ”varoituskokouksen” kokouksen kulku:
Ekaksi työryhmässä katsottiin kaupungin budjettia jne…
Tokaksi kokouksen ”pääasia”, eli minun rankaisu äänestyskäyttäytymisessä 0,5% veroäyrin nostoasiassa edellisessä 10.12.2014 valtuustokokouksessa. Koko kunnallisveron käsittelyprosessissa oli kaksi ”äyrikäsittelyä” toinen KH:ssa ja toinen KV:ssa jotka ei menneet putkeen.

3.11.2014 KAUPUNGI HALLITUKSESSA HÄSSÄKÖINTI veroäyrin päätöksissä.
MIKSI KAUPUNGIN HALLITUKSEN päätös 3.11.2014 oli 0% kunnallisveron korotukseen? ja näin se päätös syntyi:

– Kaupungin hallituksen äänestys 11 jäsentä, no paikalla oli 10, joku SDP jäsen puuttui, ”saa arvata kuka” ja varajäsen ei ollut tavoitettavissa, hiukkasen HÖLMÖILYÄ ja ”lehdestä” lainattuna …KOK esittämää 0% vastaan SDP esittämä 1% äänestyksessä annettiin 5 JAA-ääntä (Heikki Tanninen, Heikki Luukkanen, Niina Malm, Liisa Lajunen, Tarja Äikää) ja 5 EI-ääntä (Anna Helminen, Kari Toivanen, Tommi Matikainen, Markku Pentikäinen, Timo Härkönen). Äänestyksen mennessä 5-5 PUHEENJOHTAJAN EI-ääni ratkaisi..19,5% ELI ei korotusta, jolloin …. KAUPUNGINHALLITUS TULEE ESITTÄMÄÄN KAUPUNGINVALTUUSTOLLE ETTÄ VUODEN 2015 KUNNALLISVERO% on sama kuin vuonna 2014 eli 19,5%.

Saiko kaupunginhallituksen kokouksesta poistunut SD:lännen varoituksen sitä ”SD kenttätuomioistuin” ei kerro???

10.11. 2014 KAUPUNGIN VALTUUSTON KOKOUKSESSA HÄSSÄKÖINTI
K-valtuuston veroäyrin kokous 10.11.2014, 2 äänestyskertaa, jossa 20% veroäyri tuli lopputulokseksi.

Äänestys 1
…jossa minun voimakas silmätulehdus tuli ”syylliseksi”, painoin vahingossa 0,5% puolesta eli 22 jaa ja 20 ei, joten 0,5% tuloverokorotus tuli vastaehdokkaaksi seuraavaan äänestykseen.
Äänestys 2
…jossa oli kaupungin hallituksen 0% esitys vastassa PS esitystä 0,5% ….. 0,5% voitti selvin numeroin eli Imatran kaupungin veroäyriksi vuodelle 2015 tulu 20%.

Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa, etenkin näinä aikoina. Veikolle varoitus ….. sovittua ryhmäpäätöstä vastaan äänestämisestä …. tämän ”SD kenttätuomioistuin” kertoi minulle.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.