7.2.2016 Caruna avasi HÖLMÖLÄN ”monobolipelin”

7.2.2016 Caruna avasi Hölmölän ”monobolipelin”

En tiedä mitä maan ”hallituksen päässä” on liikkunut kun on Caruna ”sähköverkko” on päätetty myydä kansainväliselle sijoittajalle… Toinen asia, muutamia kuukausia sitten kirkkain silmin hyväksyttiin USA JA EU VÄLINEN VAPAAKAUPPASOPIMUS TTIP… Onko TTIP EU:ssa hyväksytty?…
YKSI
KUKA ja MIKÄ ”viisas instituutio” myy kansainvälisille sijoittajille sellaista strategista ”omaa omaisuutta”, josta jo otsanahkallakin näkee, että pitkässä juoksussa ITSE joutuu KANSAINVÄLISENSIJOITAJAN haluaman ”voiton maksimoinnin” maksajaksi.

Sanonta, ”kylmissään housuihin laskeminen hetken lämmittää, mutta myöhemmin on entistä kylmempi” …. on osuva kuvaus ko. kaupasta.

KAKSI
LUULEMINEN, että sähkö siirtyy kitkattomasti, ikiliikkujan tavoin, ilman investointia, ikuisesti, vielä monobolimarkkinoilla ja hyväntekeväisyys hinnoilla, on ”Hölmölän” LUULEMISIA.

KOLME
”Suomi Oy:n” Puolustusverkko, energiaverkko, logistiikkaverkko, viestintäverkkoihin tulee olla Suomi Oy:n JÄRJESTÄMIS- ja RAHOITUSVASTUULLA, jos suomi haluaa olla itsenäinen valtio.

HÖLMÖLÄKAUPPA tarkoittaan tätä
– Kun tai jos SUOMI YKSITYISTÄÄ ITSELLEEN ELINTÄRKEÄT TOIMINNAT kuten sähköenergiaverkon, luodaan tilanne jossa kansanedustuslaitos luovuttaa sananvaltansa sähköenergiaverkon toimintaa ja hinnoittelua koskevissa asioissa ”ulkomaisille juristeille” …. ja tätä kautta juristit tulevat energiavalvontavirastoon ja oikeidenkäynneillä uhkaamalla estävät kaiken energialain muutokset jotka pienentävät omistajien haluamaa voittoa.

– Suomi Oyj:n, eli maan hallitus ei ymmärtänyt mitä se päätti kun antoi Forttumin myydä Carunan kansainväliselle sijoitusyhtiölle. Samoin Suomi Oyj:n, maan hallitus, ei ymmärrä mitä tarkoittaa TTIC sopimuksen hyväksyminen suomen itsehallinnolle. Esim. TULEVALLE SOTE UUDISTUKSELLE ja tähän liittyvälle suomalaiselle lainsäädännöllä… Globaalit terveydenhoitoyritykset pystyvät estävät suomen terveydenhoitolain muutokset jos se estää ko. yrityksen ”voiton tavoittelun”.

Eiköhän joku maamme hallituksista ja hallituksen neuvonantajista, ”globaaliopetetuista” ja täysin seonneista lakimiehistä esitä maamme puolustusvoimien ulkoistamista ja tarjoukset pyydetään USA, VENÄJÄLTÄ, KIINALTA.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top