7.5.2015 Meneekö K-Suomen SDP NAISET ”OPPOSITIOKANSANEDUSTAJAKSI”.

6.5.2015 EK ja Ammattijärjestöt pelaat kovaa ”SuomiOy pokeria” ja unohtivat SDP:n?
Kävikö näin, että SDP ei enään kelpa ammattijärjestöille edes ”takapiruksi”. Yhteiskuntasopimusta ei syntynyt 6.5.2015 hallitustunnusteluiden yhteydessä. Syntymättömyyden syyt ovat ilmeisesti hyvin moninaiset. Haluttiinko, KESKUSTAN toimesta ensin tarkastella, mikä on SDP:n korttien vahvuus ammattijärjestössä?
Nyt kun on todettu, että SDPn korttien ”palkallaeläjän” painoarvo on 0 niin kyllä kylmää kyytiä on luvassa.
No EK laittoi sellaisen ”ristisuoran” yhteiskuntasopimuksen ”hautakivirivistölle”, että KOK on ainut vaihtoehto hallituskumppaniksi …. eli KESK, PS, KOK, RKP ….. on 133 paikka.
SDP lähtee nyt rauhassa rakentamaan neljävuotiskauden oppositiota. PS:set jäät taistelemaan mitä ”duunarin käteen” jää. No niin, nuorta ideologiaa kehittämään, muistaen että -70 luvun retoriikalla ei pystytä ajamaan 2019 vuoden menestyvää ”OPPOSITIOVANKKURIA”. Köyhtyvä keskiluokka on saatava mukaan SDP:n talkoisiin, muistaen ettei köyhästä ole köyhän ”rikastuttaajksi” ja rikkaiden on ohjattava ”köyhillä” keskiluokan tuohuaminen ja tekeminen. Kun talous lähtee 2016 nousuun on vaikea kuvitella SDP:lle helppoa nousua. Nyt uutta ”haulia putkeen” ja ajamaan 2019 vuoden menestyvää ”OPPOSITIOVANKKURIA”, uudistus on tehtävä joka tapauksessa. Huonoin tuuri on se, jos vienti loikkaa nousuun ja PS kerää duunarin potin, voi takkia käänellä ”johan minä sanoin”, ”enhän minä tuota tarkoitanut” jne… ainut PS:n päänsärkynsä tulee olemaan kuinka ostovoima säilyy tavalisella palkallaeläjällä. Mutta jos vienti ja investoinnit lähtee vetämään niin ainut hävijäjä tässä on OPPOSITIO. UKK:n kieltä käyttäen ”TE saatanan TUNARIT”. No aina, myös poliittisessa pokerissa, kaikki ei voi voittaa…

Jäävätkö kaakkoissuomen neljä SDP NAISTA ”OPPOSITIOKANSANEDUSTAJAKSI”. En toivo että tämä toteutuu, mutta pahalta näyttää. Toivon älykästä hallitusratkaisua ja työllisyyspolitiikassa ”kolmikantaa”, jossa hallitus ottaa ”AJURIN” paikan, tekee talouden ratakisut niin että vienti lähtee vetämään ja ”palkalla eläjien” ostovoima säilyy sillä tasolla mitä Suomi Oy sisämarkkinoiden toimivuus vaatii. Suomi Oy:n vienti vetää kun markkinoilla on ”riittävän laadukkaita” tuotteita, joita ”maailman asukkaat” haluavat ja toisten on niitä mahdoton valmistaa …. on FAKTA.
Menestyvä työnantaja tarvitsee ”hyviä työntekijöitä” ja VAIN työnantaja palkaa työntekijöitä …. ON FAKTA.
30 minutin päästä tiedän onko fiktioni totta…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top