5.5.2015 Imatra EKSOTEEN, ”heti vai kohta”

Lehdessä ja monessa lehdessä oli 5.5.2015 valtuustoseminaarin ja puolueiden valtuustoryhmien kannanotot asiaan..
Lopullisen päätökse tekee Kaupunginvaltuusto seuraavassa kokouksessa.

Oma viestini on että mennään EKSOTEEN 1.1.2016.
Olin ryhmäpuheenjohtajana ja lähetin oman kantani ryhmän jäsenille 5.5.2015…
TÄSSÄ….
… Sen verran olen tutustunut viimeaikoina aiheeseen, että Imatran yksin selviäminen perusterveydenhoidosta niin, että erikoissairaanhoidon ja psyk. toiminnan kustannukset pysyvät kohtuullisina hoidon laatu ja määrä huomioiden on ”mahdoton tehtävä”. Kustannukset nousevat meidän kaikkien tuntemista syistä, halusimme tai emme.

Mitä tulee henkilöstöön (660) se on jo varma että Imatralta henkilökunnan ”pako” EKSOTEEN on arkea ja terveydenhoidon palvelukehitys ja ”työmotivaatio” on miinusmerkkinen.
Henkilökunta näkee isossa kuvassa, tietäen, että hoitojen määrät lisääntyy, työn määrä lisääntyy ja sielä missä tulevaisuuden ”isot” rahat, sielä myös tulevaisuuden iso ”ääni”.
Imatran yksin taistelu yhtä myllyä (exsote) ja yhtä tuulimyllyä (sote) vastaan on ajan ja järjen tuhlausta.

Asiakkaiden palautteet tunnen, en toki tiedä. Mitä enemmän ihmiset ovat käyneet Eksotella Lrannassa, tutustuneet ja ”tunteneet toiminnan” sitä enemmän he ovat myötämielisiä Imatran EKSOTEEN menosta.
Eksoten palvelut ovat kehittynyt ja tästä ISO kiitos kuuluu IMATRALLE… ”Jarrumiehenä” olo ei ole mennyt turhaan, eikä takin käännöstöissä ole kysymys, toiminta on vaan kehittynyt.
Meillä on AVOTERVEYSPALVELUIDEN KESKUS, HONKAHARJU. Eksoten Pohjoisen alueen
Moi kaikille…
Kyllä sopii ja Artolle lupasin, hän saa pitää oman puheensa sitten kun sen aika tulee. Arto ja Kaitsu kävivät oman keskustelun erikoissairaanhoidon kuluista ja kirjauksissa välillä Imatra ja Lranta. Mikä oli lopputulos en tiedä.
Sen verran olen tutustunut viimeaikoina aiheeseen, että Imatran yksin selviäminen perusterveydenhoidosta niin, että erikoissairaanhoidon ja psyk. toiminnan kustannukset pysyvät kohtuullisina hoidon laatu ja määrä huomioiden on ”mahdoton tehtävä”.
Kustannukset nousevat meidän kaikkien tuntemista syistä, halusimme tai emme.

Mitä tulee henkilöstöön (660) se on jo varma että Imatralta henkilökunnan ”pako” EKSOTEEN on arkea ja terveydenhoidon palvelukehitys ja ”työmotivaatio” on miinusmerkkinen.
Henkilökunta näkee isossa kuvassa, tietäen, että hoitojen määrät lisääntyy, työn määrä lisääntyy ja sielä missä tulevaisuuden ”isot” rahat, sielä myös tulevaisuuden iso ”ääni”. Jututan vielä muutamaa lääkäriä. Hoitajien tunnelmat tiedän.
Imatran yksin taistelu yhtä myllyä (exsote) ja yhtä tuulimyllyä (sote) vastaan on ajan ja järjen tuhlausta.

Asiakkaiden palautteet tunnen, en toki tiedä. Mitä enemmän ihmiset ovat käyneet Eksotella Lrannassa, tutustuneet ja ”tunteneet toiminnan” sitä enemmän he ovat myötämielisiä Imatran EKSOTEEN menosta. Eksoten palvelut ovat kehittynyt ja tästä ISO kiitos kuuluu IMATRALLE… ”Jarrumiehenä” olo ei ole mennyt turhaan, eikä takin käännöstöissä ole kysymys, toiminta on vaan kehittynyt.
Meillä on AVOTERVEYSPALVELUIDEN KESKUS, HONKAHARJU. Kuinka Honkaharjua kehitetään palvelemaan ”Pohjoista maakuntaa” tähän esitykset ja ajatukset…
Nyt….nopeat ratkaisut eli nopea aikataulu, nopea ”viisas” sopimus, muistaen että kunnilla on kuntakohtainen veto-oikeus takataskussa ….. Nyt asia maaliin.

Nyt on astuttava, uusien eteenpäin katsovien, ”sote” päätösten aikaan…
Terveisin Veikkoh

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top