9.3.2016 Varallisuusvero ja fiskaalidevalvaati ”talouslääkkeeksi”

Suomi kuuluu EU:n hitaimmin kasvaviin talouksiin. Ilmeisesti Kreikka, Espanija ja muutama muu maa on samassa ”kasvun kategoriassa kuin Suomi…
Suomi ei vaan tunnu saavan näitä talouden rakenteellisia ratkaisuja kuntoon. Ei päätöstä, kuinka suomi Oy:n TASEEN TASAPAINO RATKAISTAAN.
KREDITILLE suomenmaassa on niin kauan +++AAA luottoa, kun täällä on ”laiskaa ja hölmöä” omaisuutta tarjolla lypsettäväksi.
DEBETILLE suomenmaassa käy päivä päivältä huonommin kun ei ole 10 vuoteen tehty oikeita ”debetpäätöksiä”

Mistä ”vero”TULOJA kerätään?
On selvää että maksukyvyttömiltä ja ostovoimattomilta talouksilta ei veroja heru, eli rikkailta ja hyvätuloisista se on ”Robinhoodisadun hengessä” otettava.

Palkka-,pääoma-, ALV-, kiinteistö-, yhteisö-, kirkollis-, jne…ovat käytössä olevia veroinstrumenttejä ja OK… !!!!

MUTTA … Tuottamaton varallisuuvero poistettiin? …. muutettiin muotoon, jossa varallisuuden omistaja saa/täytyy ”maksaa” yhteiskunnalle ”VEROA” vain varallisuuden tuotosta

Varallisuusvero takaisin käytäntöön. Tällöin palautuu valta ja yhteiskunnan taloudellinen vastuu siihen osoitteeseen missä se oli vuodesta 19xx aina vuoteen 2005.Ei ollut laiskaa rahaa kun kirittämässä oli vielä inflaatio.
Nyt on kymmenen vuotta ihmetelty miksi meillä on ”laiskaa rahaa ja omaisuus seisoo, seisoo…”

1.1.2006 laiska raha ja laiska pääoma astui suomalaiseen markkinatalouteen kun poistettiin ”varallisuusvero”. Eli mahdollistettiin ”rikkaus ja laiskuus” suomalaisen yhteiskunnan kestävään kehitykseen. KÄYNNISTETTIIN VEROSUUNNITTELUN AIKAKAUSI … Ei ”kohtuullisia” veroja yhteiskunnalle … ei yhteiskuntavastuuta … ei kestävää yhteiskuntakehitystä, jne. NYT 10 vuotta tästä… talouskasvu on nolla ja yhteiskunta on ajettu ”kassakriisiin”. VAIKKA ON KUINKA RIKKAAN TALON POIKA KUN EI OO RAHHAA NIIN EI OO RAHHAA, tilanteeseen

Omaisuuden ja rahan on valtaa, on aktivoitava ”pakolla” tuottamaan … vain tämä mahdollistaa yhteiskunnan joka pystyy demokraattisesti hallitsemaan kestävän kehityksen.
Nyt tämä laiska omaisuus ja raha on kymmenen vuotta ”kaivanut nenää” ja kohta sormi siirtyy toiseen sieraimeen .. ONNEKSI EU ON ILMOITANUT 7.3.2016 SUOMEN HALLITUKSELLE, ETTÄ SORMEN SIIRTO TOISEEN SIERAIMEEN EI OLE MAHDOLLINEN..

Varallisuusvero lakkautettiin vuoden 2006 alusta.
Varallisuusveron poisto oli poliittisesti kiistanalainen.
Vero poistettiin, Raimo Sailaksen vetämien työehtosopimusneuvottelujen yhteydessä. Vanhasen I hallitus oli tehnyt lupauksen työnantajille asiasta – asiaa ei kuitenkaan sovittu kolmikantaisesti. Varallisuusveron poistamisen pohjustus oli aloitettu Sailaksen johtamassa ministeriössä tosin jo vuonna 2003.

Suomen hintakilpailukyky on heikentynyt vuoden 2007 jälkeen. Sipilän hallitus pyrkii parantamaan hintakilpailukykyä leikkaamalla työvoimakustannuksia, pitämällä palkkainflaation matalana ja lisäämällä tuottavuutta.

KEINOT 1,2 ja 3 suomi Oy:n talouden pelastamiseksi.

YKSI … hintakilpailukyky parannetaan fiskaalisella devalvaatiolla, alennetaan välillisiä työvoimakustannuksia (työnantajien sosiaaliturvamaksuja) ja nostetaan kohdennetusti arvonlisäveroa. Suomi parantaa hintakilpailukykyä ja lisätä merkittävästi tuotantoa.

KAKSI … palautetaa VARALLISUUSVERO, eli aktivoidaan ”laiska pääoma” valtion ”verotyökalupakkiin”..

KOLME … älykkään TUOTTEN JA PALVELUN vienti tulee saada vetämään, ”taivaasta ja maasta” ei meille apuja liiemmin tule. ”KATO lisää sotilaallista voimaa, mutta ei poliitista turvallisuutta”

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.