9.8.2015 Lomat on lomittu, lähinnä mökillä

22.6.— 15.8.2015 Veikon ”viimeinen” työmaailmassa ansaittu kesäloma.
Lomasta 80% mökillä, etupäässä lastenlasten kanssa ja 20%
kulttuuria ja matkailua. Kolme kulttuuritaphtumaa ja neljä pikamatkaa ”ripeätä reissua” tuli tehtyä. Kyllä niistäkin juttua riistäisi..
Politiikkaa on tullut seurattua lähinnä lehtien kautta ja hiukkasen ”hutasemalla” nekin on luettu. Tarkkaa tietoa missä suomipolitiikassa mennään ei ole. Suomen talous kiinnostaa eniten ja työllisyys tilanne huolestuttaa vielä enemmän. Suomi on jäänyt talouskehityksen päätöksissä ”junnaavaan” TILAAN. Meinaamisen ja saamattomuuden TILAAN. Ei tiedetä mitä tulisi tehdä. ”Saamattomuuden tilasta” yksi esimerkki, jos töitä ei ole niin niin millä matematiikalla työpäivien PIDENTÄMINEN ”pelastaa”, jelpaa suomen vientiteollisuuttaan? Suomen kilpailukyky, työn kustannus kuin tuottavuus on ratkaistavissa vain järkevillä keinoilla eikä niin että se tekee lisää työttömyyttä.

”Imatra politiikassa” kovat haasteet on edessä. Esim. miten on kesällä Imatralainen kokenut omat terveydenhuollon toimivuuden ja ….miettinyt EKSOTEEN liittymisestä. Kuinka on perusterveydenhuolto toiminut tässä suuressa ”SOTEmurroksen”. Onko erikoisterveydenhuoltoon jonotusajat pidentyneet jne..

Sanonta ”Kaikki tämä ja paljon muuta” tulee esille ensimmäisissä kaupunginvaltuuston kokouksissa. Mielestäni loppuvuoden SUURIN PÄÄTÖS TULEE OLEMAAN KUINKA IMATRA JATKAA POLIITTISTA OLEMASSAOLOAAN, TOIMINTAANSA ??? Imatran kaupungin poliitinen hallintomalli 1.1.2016 eteenpäin…
HALUAAKO IMATRA OLLA OMA ITSENÄINEN MUTTA ERITTÄIN HALUTTU KUMPPANI OMASSA MAAKUNNASSAMME VAI jotain muuta on Imatralaisten valitsemien poliitikkojen ratkaistava.

10.8.2015 alkaa loppuvuoden Imatrapolitiikan istunnot. Kaupungin hallitus kokoontuu syyskauden ensimmäiseen istuntoon 10.8 ja kaupunginvaltuusto jatkaa 17.8, teknisen lautakunnan ylimääräinen kokous on 18.8 jne..
Kokouksien esityslistat näyttävät pitkiltä, saas nähdä se todellisuus eli kuinka kokoukset kulkee..

Kun on asunut mökillä kesän, touhunnut ja miettinyt mennyttä kuin tulevia muutoksia ….. on mielenkiintoista kuulla kaupungin tapahtumat, sen vireyden, lomien loput, koulujen alut, ”elokuutamot”, syksyn poliittiset tuulet kuin tuiskut..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top