28.6.2015 SDP:n ryhmäkokous Imatran kaupunki ”kahdella vaiko, millä elinmallilla” vuonna 2016″

28.6.2015 klo 18 kaupungin talolla
SDP kokous ”millainen hallintomalli” IMATRAN KAUPUNKIIN vuoden 2016 alusta…
Matkoilla, valitettavasti en pääse 28.6 tilaisuuteen, Imatralle 30.6. ja 1.7 IPV ”lunta tupaan” tilaisuudessa Eforan ”nimissä” jne..

VEIKKON (1/2 vuosisadan) KOKEMUKSELLA:
Näin siviilimaailmassa työuralla on tullut tutuksi termit ”HAJOITA JA HALLITSE”, kuin ”dynaaminen” ORGANISAATIO.
On tullut myös SANA ”VIRHEINVESTOINNTI”, eli miljoonien €:n ylimääräinen kustannus paikkaamaan ”luulo tiedoilla” tehtyjen päätösten virheitä. Suurimmat VIRHEINVESTOINNTI tehdään väärillä henkilövalinnoilla ja toimimattomalla ORGANISAATIOLLA.

VEIKON (26.6.2015 tiedoilla) NÄKEMYKSELLÄ:
– IMATRALLA pormesterimalli vaiko kaupunginjohtaja hallinto: …. Suuret ”viisaat” kaupungit pystyvät valitsemaan hallintoonsa ”pormestarihallinnon”…. ei huono, mutta vaatii hallinnolta SUURTA SOSIAALISTA KYVYKKYYTTÄ JA VIISAUTTA.

Imatran kaupungin ”hallintomalli” 1.1.2016 ja 1.6.2017
Yleistä: Kunnallislaki määrää valtuusto-, hallitus-, tarkastuselimet jne..
Minusta viisain ratkaisu ”tämänpäiväinen tiedoilla” on , huomioida, ”kuunella”, keskustella, koko maakunnassa, koko maakunnasta … ennen päätöksiä:

Nyt 1.1.2016 .. VANHAA: kolme lauttakuntaa, LIIKUNTA / TAIDE-, SIVISTY /KOULUTUS-, TEKNINEN LAUTAKUNTA nämä sanat kuntalaiset ymmärtävät ja tietävät mitä nämä tarkoittavat.

Nyt 1.1.2016 .. UUTTA: Kaupunginhallituksen alle terveyden/hyvinvoinnin JAOSTO sekä konsernin ohjaus JAOSTO. KH:n jäsenet ymmärtävät mitä hallintoelimenä ”jaosto” terkoittavat.

—– JA SITTEN 1.6.2017 … UUTTA UUDEN PÄÄLLE …kunnallisvaalien jälkeen: Uudet organisaatiot. Uudet ”TOIMIELIMET” … infra ja kehitys-, …. vapaa-aika ja virkistys-, ….sivistys ja tiedo-, … terveys ja turvallis”toimielin”. Samoin kyläneuvosto, senjori ja juniorineuvosto, asteettömyysneuvosto, tietoneuvosto jne…

KUNNALLISVAALIT 2017: ….. näissä meidä on löydettävä ”lunta tupaa” ajatuksia, pelkkä ”pallon lyöminen” ei riitä menestykseen. Kehittyvässä palveluyhteiskunnassa …VAALITEEMOISSA KYSYTÄÄN mitä ”VERONMAKSAJA ODOTTAA”, aktivoidaan, haastetaan kuntalaiset osallistumaan jne…

”Pohjalainen” miehuuskoe on semmoinen, että mennänän Nurmossa kapakkaan ja huudetahan SUURELLA ÄÄNELLÄ että ….. PAINI JA PESÄPALLO ON HOMOJEN LAJI…
HYVIÄ PÄÄTÖKSIÄ ja terveiset Pohjanmaalta, täältä tuli kokemuksia Veikon elämään 1972-75.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top