Ennakko SD ryhmäkokous 16.03.14

SD ryhmäkokouksien pöytäkirjojen mukaan edetään …. Valitettavasti sunnuntai on huono aika minulle ja nyt maanantaina oletan että yt-kokous loppuu klo17. Osallistun KV kokoukseen.
Tietoni Imatran kouluverkkoon ja tähän liittyviin ratkaisuihin perustuu toisen ja kolmannen käden tietoihin. Olen vastannut ja sanonut mielipiteeni Savikannan ja Kosken kouluun ratkaisusta…
1. Virkamiehet ja KH on linjaukset ja päätöksen tehnyt.
2. Päättäjät olivat vastaamassa päätöksistään kyläyhdistykselle 12.3 jne… tuloksista en tiedä. Vastasin N Vennon kutsuun sähköpostilla, olin työmatkalla.
3. Imatran kouluverkkosuunnittelu hyväksytty ja päätös on OK., tässä pohjan mm. ”Savikannan” päätökselle … jolloin muut kouluihin liityvät päätökset ovat ”väliaikaisia” ?
5. Hyvällä koulusuunnittelulla vahvistetaan Imatra kouluverkosto tätä päivää vastaavaksi ja koulukiinteistöpäätökset, realistisella rahoituksella, tulevaa toimintaa varten.
6. Koulussa tärkeintä on oppilaat, opettajat, turvallisuus ja opetuksen riittävä määrä ja laatu. Kiinteistöt ovat ”seiniä” ja koulumatkat logistiikkaa jotka on hoidettava turvallisuus huomioiden.
HUOM…
Tulevina vuosina kaupungin on haettava säästöjä kiinteistöjen hallinnassa, jolloin olemassa olevien kiinteistöjen määrän on oleellisesti vähennyttävä. Tämä asia tuli selkeästi esille 11.3. TELA:n kokouksessa, kiinteistöjen ylläpito kustannukset 2014-2017 ei sallita ainakaan kasvavan.
TUNTEILULLA EI VOI TULEVAISUUTTA RAKENTAA MUUSSA KUIN ”SADUISSA”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top