1.6.2014 EU:n-, valtioiden ”hukka” verotuspolitiikassa on lopetettava.

1. EU:n-, valtioiden ”hukka” verotuspolitiikassa on lopetettava.

Verolla, perinnöllä, koroilla, työllä vai millä valtiota yllä pidetään? Samoin, minkä näköisellä ja kokoisella ”joukolla” valtiossa valtaa pidetään ja käytetään, on veronmaksajalle tärkeä kysymys. Onko vallassa oltava pieni finanssi eliitti, perusarvo duunari, vaiko valkokaulus keskiluokka, tämän ”nopea” ja sivistynyt demokratia päättää. Niin pitkä matikka kuin myös historia antaa tähän vallan hallintaan oivan ymmärryksen. Tämän ymmärryksen ovat hyvin sisäistäneet mm. Nalle ja Vladimir toteuttaakseen omaa maailman valloituksen strategiaansa.
Eurooppa on omilla päätöksillään pystynyt synnyttämään finanssieliittioligopolin. Tämä oligopolijoukko siirtelee rahoja veroparatiiseihin ja messuaa mennessään yhteiskunnallisesta verorasismista ja hyvinvoinnin holismista.
Samoin sama, finanssieliitin oligopolijoukko liikuttelee strategisesti pääomia maasta toiseen maksamalla olemattomia ”veroja”. Tämä joukko on varsinainen yhteiskunnan vapaamatkustajajoukko, joka imee hyödyn pääomien vapautumisesta ja vapaasta liikkumisesta sekä monopolimaisella pelkojohtamisella julistavat oikeuksistaan toimia näin. Näitä oligarkkeja, oligopoli jäseniä, valtiot verottavat ”pelon ohjaamana” keveämmin kuin yhteiskuntaa ja kansallisuuttaan kunnioittavia arvonlisäveron tunnollisesti maksavia yrittäjiä sekä palkkatyöllä eläviä kansalaisia. Varallisuusveron poiston ”sujauttaminen” tupo ratkaisuun 2005 on osoittautunut yhdeksi megaluokan virheeksi suomalaisen yhteiskunnan ylläpidossa. Tämän virheen konkreettiset vaikutukset tulevat näkyviin vuosikymmenen päästä uutena ”taantumayhteiskuntana”. Yhteiskuntana, jossa varallisuudella on valta, mutta ei veroja. Eikä tulevan ”taantumayhteiskunnan” työllisyysasteella ja tämän tuottamalla tuloverolla eikä epäoikeudenmukaisella ”kiinteistöveroilla” hyvinvointia eikä kansan sivistystä pidetä yllä. Kansallinen veronkanto on uudistettava. Varallisuusveron poiston yhteydessä varallisuustiedot muuttuivat ei- julkisiksi ja puutuvat kansantalouden julkisista tilastoista nyt kokonaan. Verotustoiminnalla luotu menestys on luettavissa eri sivistysvaltioiden verotushistoriasta, jatkuu myöhemmin…

2. Verotustoiminnalla luotu sivistysvaltioiden menestys on luettavissa eri valtioiden verotushistoriasta…
jatkuu …

3. Progressiivinen varallisuus vero, ei ole asperiinia kansantalouteen vaan pysyvä lääkitys… jatkuu …

4. Jatkuvasti kiihtyvän markkinaideologian, ”kulutusmaailman”, hallitsemattomat pelisäännöt on suuri ongelma.
Loppu..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top