Imatran ”sisäinen ja ulkoinen” tulevaisuutten vaikuttava asia

1 Anu Urpalaisen siirtyminen kansanedustajaksi. Nythän tulee tilanne jossa meidän kansanedustajat, E- karjalan talousympäristöstä, K Tiilikainen, S Kymäläinen, J Kärnä ja nyt A Urpalainen sekä A Kiljunen, J Kopra, A Torniainen ovat avainpaikoilla puhumassa kaksoisraiteen tuomisesta maamme kansantalouden kannalta tärkeimmälle rataosuudelle ”Luumäki – Imatra”. Ohessa on linkki joka kertoo factat, fictiot tämänhetkisestä tilanteesta. Jatkossa heillä on näytön paikka kuinka hyviä joukkuepelaajia he oikein ovat. .. Varsinaisessa suomessa yksi kansanedustaja on pystynyt pelaamaan vastaavat asiat omalla talousalueellaan varsin hyvin.
2. Vuoksenniskan kehitysasiat. Jostakin syystä ”ei vuoksenniskalaisilla” on valtava tarve kerto kuinka runsaasti Vuoksenniskaa on ”pää pensaassa” kehitetty, en ymmärrä miksi. Ei vuoksenniskalaisen kannattaisi jalkaantua ja käydä katsomassa, oikeuden termillä lausuttuna, ”miltä asiat näyttävät” Vuoksenniskalla. Itse en ole saanut kirjoituksia ko. aiheesta Uutisvuoksessa läpi mutta viimeinen, 16.11.2012 katukanava Hannu Ojalan, kirjoitus oli erittäin selkeä kannanotto täällä tapahtuvaan kehitykseen.
Hiukan huolestuttaa tämä ”Niskalaisen”, joka ei puolueiden rajoja halua nähdä mutta joka näkee ”arjen ilmeen” omasta ikkunastaan, passiivisuus tai aktiivisuus omasta elinympäristöstästään. VTY on kirjoituksillaan mukana Vuoksenniskan kehittämisessä mutta onko VTY:n kanta ainut ja oikea, tuskin, tarvitaan moniväriset silmälasit näkemään ja ajatteleva yhteistyö rakentamaan tulevaa Vuoksenniskaa. Lähidemokratia ei tunnu saavan ääntänsä kuuluviin. Haluaako se äänensä kuuluviin? onko se heittänyt vai onko siltä heitetty ”pyyhe kehään”? Edelleen vanha sanonta, ”kylä joka itse pystyy huolehtimaan itsestään voi luottamuksella katsoa kohti tulevaisuutta”, on ajankohtainen edelleen.
Vuoksenniskan lukion lakkauttamisen asiassa otan kantaan jos/tai/kun on valtaa ottaa kantaa, ”FFF”
Factoja en tunne.
Fiction pystyn piirtämään.
Flirtin olen lukenut uutisista.
http://portal.liikennevirasto.fi/sivu/www/f/hankkeet/suunnitteilla/luumaki_imatra

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top