Lyhyesti ison SDP:n faktat, Imatran ”3*sdp” ja ensi kevät.

Lyhyesti ison SDP:n faktat, Imatran ”3*sdp” ja ensi kevät.
1. Eduskuntavaalit … 2. Kunnallisjärjestö PJ ?.

Menestyminen tai menestymättömyys on ”rakennettava” ja vastuun lopputuloksesta kantaa aina ”asian omistajat”. Nyt on oltava tarkkana, ”oppositio nostaa kannatustaan aina ennen vaaleja”, lauseen kanssa. Eli möhlimiselle ei ole varaa Kaakkois-suomen vaalipiiri on iso ja uusi.

1. Eduskuntavaaleissa on töitä koko joukolle. Viisautta ja rytmin muutosta on löydettävä, jos halutaan menestyä. Tässä lähtökohta statistiikan ja lähihistorian muodossa. Nokkoset on mahdollista taikoa ruuduiksi älykkäällä työllä.
Edelliset kunnallisvaalit ja SDP:n kannatus..v2004 > 24,11 % v2008 > 21,23 % v2012>19,57 %. Sama Data Eurovaaleista. v2004 >21,16 %, v2009 >17,54 % v2014 >12,31 %. Eduskuntavaalit v2003 >24,47 %, v2007 >21,44 %, v2011>19,10 %.
Imatran kaupungin budjettista en ole niin huolestunut kuin SDP:n kannatusluvuista. Kun viimeinen kalluppi puoluekannatuksesta valtakunnan tasolla ”KEPU 25% ja SDP 15%.
Eduskuntavaalit ja SDP Imatran oma ehdokas JKä
– J:llä on omat avustajansa ja komppaniansa rakentamassa kamppaniaa ja kuvioita Jukka ohjaa kamppanijaansa jne..
– Imatran SDP ja ”oman kylän tuki” ehdokkaalle. Kuinka tuki tehdään on varmaankin kolmen järjestön ja Imatralaisen SDP jäsenistö asia, jossa kunnallisjärjestö ja ”merkkihenkilöt”ovat avainasemassa.
– olen edelleen sitä mieltä että Tomioja on SDP:n ”järki” ja Rinne ”voima” ja (Jutan kuin ) Jukan ”aika” tulee kun on riittävästi ”diskuteerattu” sosiaalidemokratian tarvitsemasta kehityksestä.

2. Kunnallisjärjestö puhj. vaalinta, tuskin tarvitaan muutaman puhuttelun jälkeen nykyinen peruu eroaikeensa… Kaikesta huolimatta. Veikkoa on kysytty, mitä mieltä olen? Olen montakin mieltä, en ole kieltäytynyt ehdokkuudesta, mutta en myöskään ole sanonut kyllä jne… Varmaa on, että tarvitaan muutoksia, uutta verta, nuorta tietoa, ennakkoluulottomia ajatuksia, viisaita tekoja jos halutaan menestyä ei ainoastaan tulevissa vaaleissa vaan tulevina vuosina Etelä-Karjalassa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top