SD V-ryhmän kokous…Imatran ”3 pientä SDP:ttä” ja

5.11.2014 kokous, Veikko ilmoitti ette pääse osallistumaan. Toki ilmassa on ilmoitus, Imatran SDP yhteinen kunnallisjärjestön pj… jatkan, en jatka, jatkan, en jatka jne… Kuvaa hyvin nyky tilannetta ja johtajuutta Imatran SD:ssä tällä hetkellä. Kolmella SD:n hiekkalaatikolla ”pomona” oleminen on vaikeaa ja ei oikein tiedetä mitä olis tehtävä. Kaikissa asioissa myös puolueen sisässä kehitys on A/O, mutta vaikeutena on vanhaan juuttuminen ja SDP, on kuin kakskomponentti liima, jota ei pystytä purkamaan kuin särkemällä. Vaikeutena on että arkipäivän luonnollista keskustelevaa johtajuutta ei näytä syntyvän sen enempää kuin mitä on lapsena hiekkalaatikolla on opittu.

5.11.2014 oli kunnallisjärjestön ja valtuustoryhmän yhteiskokous, kokoon kutsumana pj ja puhujana valtuustoryhmän pj..kutsu ja agenda oli ”lyhyt”ja kaupungin budjettipainotteinen. VALITETTAVASTI EN PÄÄSSYT FLUNSSAN TAKIA PAIKALLE. No budjetti on budjetti, jOKA ON ”taloustaikureiden” laatima ”epävarmuuden, uhon ja varmistuksen” ilmapiirissä laadittu Imatran kaupungin talousarvio. Paras mahdollinen arvaus kaupungin tulevasta taloudesta vuodelle 2015.
KESKUSTELUSTA KO.KOKOUKSESSA EN TIEDÄ MUTTA, keskustelu nostetaanko veroäyriä vai ei nosteta on varmasti käyty. Minä nostaisin 19,50>20,50. Kahdesta syystä 1. SOTE soppa 2. Imatran kuntalaisten ikärakenne, EXSOTEN jälkilasku tulee 2016 5-7 milj€. ja 1% äyrikorotus tekee n. 2,5milj€ verotuloja lisää kaupungille ja tätä tarvitaan hallitun talouden ”alustana”. Toki 4 pientä syytä nostolle on olemassa. No niin 17.11.2014 katsotaan päätös…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top