Uutisvuoksi 23.8 ”Imatra SDP:ltä jyrkkä ei palveluiden keskittämiselle”.

Uutisvuoksi 23.8 ”Imatra SDP:ltä jyrkkä ei palveluiden keskittämiselle”.
Hyvä haastattelu. Asiat oikein. yes.
– mutta siististi sanottuna …. aamulla tuli yhteyden otto ”paskaan” puhumisesta ja asioiden vääristelemisestä sekä ”valehtelemisesta”. No minulla näihin Eksoten kannanottoihin on helppo vastata ….en tunne asiaa tarkemmin, en ole kuulut Herra X tarinoita jne…
Tietysti näihinkin asioihin täytyy puuttua kun tätä yhteistä terveydenhuoltoa rakennetaan, mutta julkisuuden jokainen puhuu omalla suullaan.Joten on muistettava yleensä lausuntoja annettaessa ja nimen omaan tässä lausunnossa:
fakta 1. Herra X on vähemmän ”arvosteltu” ja enemmän arvostettu henkilö ”terveyden huollon ammattipiirissä” .
fakta 2. Herra X ”brutaali” julkinen arvostelu ja hänelle ”potkujen” antaminen on vähemmän viisasta SDP:n ja Imatralaisen SDP puolelta.
fakta 3. Kaikki niin hyvä kuin paha kuuluu myös L:rannan ”kirkolle”.
fakta 4. Tulevaisuudessa Me saamme ja tarvitsemme kaikki hyvät äänet hyvin perustelluilla keskusteluilla, lehtiartikkeleilla sekä itse kontroloidulla julkisuudella.
fakta 5. Lehdistö, asiakkaat ja politiikan ”sirkus” tarvitsevat myös omat ”nykäsuutisensa”, mutta vain ja mielellään hallitusti Imatralaisen SDP puolelta.
fakta 6. Michelangelo 1564 …. ”pikkuseikat muodostavat kokonaisuuden mutta kokonaisuus ei ole pikkuseikka” …
Terveyspalvelun ”pyörää” ei tarvitse keksiä uudelleen.
Nettistä löytyy suunnattomasti valmista tietoa… ja lukaiskaapa vaikka kirja ”terveyspalveluiden suunnittelu”, Taina Mäntyranta jossa kirjoittajina no. 50 terveydenhuollon ammattilaista.
Kyllä oikea, hyvä ja jokaisen kunnan kantokyvyn kestävä terveydenhuolto on rakennettavissa E-Karjalaan kahden kunnan mallilla jos meiltä löytyy se yhteinen viisaus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top