1.5.2018 Imatran ISD vappujuhla ”oli onnistunut”

Imatran ISD vappujuhla ”oli onnistunut”

Pääpuhujana E Heinäluoma, juontajana Niina M, Tervehdyssanat Veikko H, Tulevaisuudes sana Ilkka N. Puhe veteraaneille Antero L… (Paikallisten puhujien tekstit on  luettavissa Imatra demarit sivuilta,,,) 

Yleisöä oli runsaasti koleasta säästä huolimatta. Marssi oli onnistunut ja KUNNALLISJÄRJESTÖN PUHEENJOHTAJA MARSSI VIIMEISEN KERRAN ENSIMMÄISENÄ, SDP IMATRAN KUNNALLISJÄRJESTÖN LOPETUSKOKOUS ON 16.5.2018..

Vappujuhlassa oli mukana, toisinajattelijoita, kilpailijoita, liikkuvia äänestäjiä ja runsaasti omia kannattajia jne…

 

 

Tässä  Vappujuhlan 1.5.2018..tervehdyssanat. Kunnallisjärjestön puhj. Veikko Hämäläinen

Arvoisat sosialidemokraati, hyvä juhlayleisö

Elämme Imatran seitsemättäkymmenettä juhlavuotta. Vuotta jossa rakennetaan Imatran tulevaisuutta uusilla toimintatavoilla niin hyvinvoinnissa, kuin elivoinnissa.

Vuonna 2018 juhlimme myös muutosta Imatralaisessa sosialidemokratiassa.

Kolmen yhdistyksen muodostama kunnallisjärjestö on muuttunut yhdeksi Imatran sosialidemokraatit jäsenjärjestöksi.

Hyvät kuulijat

Nykyisessä kansainvälisessä maailmassa on erityisen tärkeää kuunnella ympäristöä, ymmärtää kuulemaansa,osata lukea muutoksia ja kehittyä muutoksen mukana.

Ajan saatossa kunnallisjärjestön poliittinen rooli on seurannut kulloistakin aikaa sekä toimimisen tarvetta. Järjestö on ollut tärkeä elin yhteisiä päätöksiä rakennettaessa. Se on ollut se politiikan PUU joka on pyrkinyt karsimaan järjestöjen toiminnasta elottomat ”alaoksat” pyrkien samalla kasvattamaan uutta ja elinvoimaista yhtenäisyyden LATVAA, LATVAA jossa toimintaa on aina ohjannut arvot, ARVOT johon on kuulunut voimakkaana sanomana toisen ihmisen kunnioittaminen, tasa-arvoisuus ja vastuu yhteisistä päätöksistä ja nämä arvot ovat edelleen viisaan ja menestyvän järjestötoiminnan perusta.

Nyt toimintansa lopettava kunnallisjärjestö ansaitsee suuren kunnian ja kiitoksen menneestä, onnittelen samalla kolmen järjestön onnistuneita yhteen hiileen puhaltamisen päätöksiä ja yhteisen järjestötoiminnan käynnistymistä..

Minulla on kunnia tänään ja tässä saada lausua kunnallisjärjestön viimeiset sanat ja toivottaa menestystä uudelle ja yhtenäiselle Imatran sosiaalidemokraatit ry:lle.

Historia täytyy tuntea, mutta siinä ei voi elää….. ja nyt nämä viimeisenkin pessimistin sanat ” ennen pohjois- ja etelä korea yhtyvät kuin kolme Imatran ”demari järjestöä” ……… nyt nämä sanat ovat historiaa..

Hyvät ystävyyttä, hyvät kaverit ja toverit.. TERVETULOA VIETTÄMÄÄN IMATRAN ILOISTA VAPPUJUHLAA VUONNA 2018…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top