4.5.2018 TÄSSÄ PALAUTEETTA ISD VAPPUJUHLASTA 2018.

TÄSSÄ MUUTAMA PALAUTE .. ISD IMATRAN SOSIALIDEMOKRAATIT ..VAPPUJUHLASTA 2018. UV:n (ke)3.5 kirjoituksesta ja Facebookin sivujen viesteinä muutama mukana…

Yleisesti. Yleisö ja ”liikkuvat äänestäjät” olivat tyytyväisiä Vappukuulemaansa säätilan koleudesta huolimatta. Kulkiessani yleisön seassa ja ollessani ”perinteellisen” osuuden jälkeen SDP teltalla kuulemassa ja keskustelemassa asiasta jos toisesta jäi soimaan kysymyksiä mm. tämä:

Mikä on Imatran tilanne E-K MAAKUNNASSA nyt ja parin vuoden päästä?

Pakko on nähdä näin: Lranta haluaa keskittää mahdollisimman paljon palveluja Lappeenrantaan välittämättä ympäristöstä enempää kuin ”laki” edellyttää on facta … ja tämä ”totuus ei pala edes tulessa”. Mikä on kenenkin imatralaisen 43 valtuutetun näkemys ja totuus tämän hetken Imatran poliitisesta tilanteesta on toinen juttu. Itse näen että nyt on mentävä itsenäisellä Imatralla ja vuonna 2025 on katsottava uudelleen onko E-K MAAKUNNASSA VIISAUS  ”riittävästi” KASVANUT näkemään yhtenäinen kaikkia (nykyisellä menolla 120000 as.) maakunnan asukkaita kunnioittava ja huomioiva E-KARJALAN TALOUSALUE. Vaiko vielä suurempi 400000as. talousalue..

Usein toistui kysymys miksi KOK ja VIRKAMIES vie Imatran politiikka ja MISSÄ ON KAUPUNGIN JOHTAJA ? Miksi demarin ääni ei näy ei kuulu? vaikka demareilla on suurin jäsenmäärä valtuustossa? Tähän on täytynyt antaa ”perusteellinen selvitys”,  joka toteaa tämä on Imatran demokratiaa ja SDP  valtuustoryhmä on vain 19 jäsentä. Tämän jälkeen ON TULLUT MONESTI HÄMMÄSTYS MIKSI (kok12,kesk3,sin3,vihr1,per3) G22 ryhmä, ”oikeisto Imatra”,  ”IMATRA PUOLUETTA”,  jota johtaa KOK 12 JÄSENTÄ… .. JOHON EI OLE VOINUT TODETA MUUTA KUIN ”SANOKAAS MUUTA”.

Yksi mielenkiintoinen hämmästys oli se, että muutama kysyjä halusi tietää kuinka moni IMATRAN KAUPUNGIN VIRKAMIES ASUU LAPPEENRANNASSA, en tiennyt tarkkaa luku joten arvioni oli 70%.

Kysyin vastakysymyksen, miksi kysyt tätä? …johon kysyjä vastasi: MIKSI LAPPEENRANNSSA ASUVA VIRKAMIES TEKISI ”suurella motivaatiolla” työtä Imatran tulevaisuuden eteen, mieti sitä?

No sitä minä mietin, VASTAAMALLA:  elämme aikaa jossa virkahenkilön hyvän työn lopputulos tulee ammattitaidolla. Hyvä työ on tehtävä tunteella, viisaudella ja kuulemalla edustuksellista demokratiaa eikä siihen asuinpaikkana saa vaikuttaa. AINA TYÖSUHTEET ON PURETTAVISSA RIITÄVILLÄ PERUSTEILLA.

Vapun sanoma Imatra sdp:n kohdalla oli totuuden mukainen. Haluttiin juhlia sitä, että Imatran sdp on yhtenäinen. Haluttiin juhlia myös sitä että sdp:n kannatus on valtakunnan tasolla noussut askel askeleelta.

Takaisinkytkentä Vappujuhlasta ja kilpailevilta puolueilta oli vähintään hyvä, no ainut negatiivinen reaktio tuli KOK:lta. Tässä muutama Facebook viesti sensuroimattomana:

Yksi KOK viesti: ”Eipä viitsinyt Veikko Hämäläinen vaalien jälkeen edes soittaa ja kysyä halutaanko tehdä yhteistyötä! Demareilla oli isoimpana puolueena kaikki valta aloittaa neuvottelut ja ottaa koko porukka mukaan. Nyt sitte itketään, että ei tehdä yhteistyötä vaikka sitä pienissä kunnissa tehdään jatkuvasti yli puoluerajojen. Lisäksi Ilkka Nokelainenainen istuu kaikissa tärkeissä pöydissä ja tietää kokoajan missä mennään! Hänen kautta demarit saavat vaikuttaa koko ajan Imatralla tehtäviin päätöksiin”

Vastaus: tarinoita riittää… eikä naapurin ”viitsimisen” taakse kannata peittää omaa poliitisen vallan ambitioita. ”väärin muistaminen” tuntuu olevan krooninen käytös ”muutamilla henkilöillä” tuossa G22 (kok12,kesk3,sin3,vihr1,per3) joukossa johon kohdistuu KAKSI FACTAA:

1. KOK12:n ”TAHTO” on ohjata G22:sta niin kuin HALUAA ja niin kauan kunnes TOISIN  tapahtuu.

2. G22:n  OIKEISTO ”VALLALLA” on tarkoitus ”ajaa Imatraa” vuoteen 2021 …kävi Imatralle kuin kävi. FACTA: K-hallituksessa (oikeisto)6-5(sdp) ja valtuustossa (oikea)22-21(vasen) tämä on KOK:n TAHTO katsomatta kummemmin Imatralaisten tulevaisuuteen …… kyllä sen sitten ”joku” hoitaa…

Toinen KOK viesti: Onkohan kukaan nähnyt kinder munaa, mikä on tyhjä sisältä🥚.Munalla on aina sisältö😂😂😂.

Vastaus: Kyllä niitä KOKkien kertoman mukaan aina silloin tällöin löytyy... riippuen millainen ”KOKki pannu” on käytössä ja millainen ”pannukakku” on KOKilla tekeillä.

Kolmas KOK viesti: Voi hitto mitä teeskentelyä, aina kuitenkin löytyy heitä ketkä Tikuun ja Takuun uskoo!

Vastaus: … Joo aina on Tikuja ja Takuja olemassa, joillakin niitä on jopa ”tusinaa” eli 12..

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.