11.1.2017 SDP Imatra KUINKA JATKETAAN.

11.1.2017 SDP Imatra KUINKA JATKETAAN.
Politiikassa kuin muussakin vallan pelissä tullaan tilanteeseen, jossa on katsottava tulevaisuuteen. Tulevaisuuteen,jossa ei menneisyyttä ei voi unohtaa, mutta ei myöskään hyvää tulevaisuutta taata, toki ennustaa kyllä voi.

Nyt ollaan veden jakajan paikalla. Joko halutaan UUTTA eteenpäin katsovaa politiikka vai pystytäänkö vanhassa, vanhassa, jossa odottaa TAANTUMA jopa TUHO.

SEURAAVAT KOLME KUUKAUTTA on meille viitoitettu. Valinnalle on piirretty niin selvät viivat kuin valinnalle voi viivoja piirtää.
ULKOPUOLINEN voimakas ohjaus jopa ”kohtalon pakko” on pakottanut meidät hakemaan ratkaisun joko TUHON tai KEHITYKSEEN TIELTÄ.

Neljä vuotta takana ja puoli vuotta on VALTUUSTOKAUTTA jäljellä ja nämä 1/2 vuoden tekemiset näyttävät Imatran SDP:lle tulevaisuuden suunnan.
– Ekana on TWJ jättämän perinnön täyttäminen.
– Tokana on onnistunut ehdokasasettelu kunnallisvaaleihin.

Lähimenneisyyden tapahtumien kulku ja nykytilanteen välisten erojen ja yhteläisyyksien analyyttinen vertailu on tärkeää kun tulevaisuutta ruvetaan ennustamaan.
Lyhyttä historiaa katsottaessa meillä ei ole kuin yksi valinta, jos halajamme KEHITYKSEN TIELLE. Eli pakko uusiutuminen,joka johtaa väistämättä kehitykseen.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.