6.1.2016 SUOMI 100 vuotta.

6.1.2016 SUOMI 100 vuotta.
Klo 18-22
Kaupungin talo ja talvipuutarha. Kutsuvieraita n. 300 ympäri maakuntaa.
Toki politiikka, eli kaupungin hallitus ja E-K liiton vastaavat, elimet oli edustettu tilaisuudessa. Miksi minä olin kutsuttuna johtuu siitä että E-K liiton tarkastuslautakunnan jonka jäsen olen, oli kutsuttu juhlaan.
Tilaisuus oli raikas avaus ”YHDESSÄ” parempi maakunta, tämän vuoden ”SUOMI 100 VUOTTA” juhlille. Juhla paikka oli yksinkertaisen juhlallinen, kaupungintalon aulan, ”talvipuutarhan” joka on näyttäytynyt monille vain arkisena käyttötilana, nyt SE OLI JOPA UPEA JUHLASALI kaikkinen kuvaruutuineen, värivaloineen ja esiintymislavoineen OLI NÄYTTÄVÄ KOKONAISUUS. HYVÄ IMATRA..
Vastaanotto ”linnan tyyliin” ja puheet toimivat ilman suuria yllätyksiä.
Tarjoilu, ”pikku paloineen”, toimi armeijan termeillä sanottuna ”ruoka oli hyvää ja juomaa riittävästi”. Järjestelyissä oli varauduttu että kaikki toimii. Ohjelma oli osuva ja M Tyysteri lauloi suomalaisia sävellyksiä ihailtavan arvokkaasti.
Kaksi asiaa hiukan häiritsi, kivilattia ”ohuilla” kengillä näytti hyvältä mutta tuntui pahalta tanssiessa.
Toinen asia kutsukortti kertoi pukeutumisen, mutta ilmeisesti kaikki miehet ei olleet lukeneet korttia. Minusta ministeritasoon miesvierailla olisi ollut peiliinkatsomisen paikka ennen lavalle astumista. Olisi ainakin kannattanut lukea kutsu ihan vaan isäntiä varten. Ymmärrän kyllä että rintamerkit ”kiiltää” mutta en sitä, että puvun persaus ja polvet. Toiset oli frakissa ja toiset ”aamutakissa”.

Ilta oli ”Suomi 100 vuotta” arvoinen. Haluaisin mahdollisimman monelle, niille jotka haluavat, tilaisuuden juhlia YHDESSÄ tätä itsenäisyytemme sadatta juhlavuotta. Miellyttävä kokemus…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top