12.5.2015 Eksotepohdinta 1. Imatran ja maakunnan vinkkelistä

On tullut useita kannanottoja… samoin kiitoksia myös Sinulle. On hyvä että otat realistista kantaa terveyden ja sosiaalipuolen asioihin, tiedän että olet perehtynyt ko. asioihin hyvin ja tiedän mistä puhut . Minun pohdintani keskity Imatralaiseen terveyden huoltoon liittyen hyvään ”Nevalaisen historian” ja Salmisaaren sekä muutaman muun lääkärin esittämiin ”Imatran mahdollisuuksiin” säilyttää järkevä ja hinta/laatu suhteeltaan hyvä terveyspalvelu Imatran kaupungissa. Nyt on vain muutoksen ajasta kysymys tehdäänkö muutos
a)1.1.2016
B) vai 1.1.2017.
Niillä tiedoilla mitkä minulla on nyt ja tässä … niin asiakkaiden kun palvelun tuottajien kannalta nopeat ratkaisut (1.1.2016) on Imatran kannalta enemmänkin MAHDOLLISUUS kuin UHKA. ”Tehtyjä munauksia ei saa takaisin”, ELI KÄYTTÄKÄÄME MAHDOLLISUUS.
Kun psyk. läk. Nevalainen lähti Imatralta sen jälkeen alkoi psyk.hoidon alamäki joka on jatkunut …. Ei olle ollut mielenterveys palvelun ”referenssi vierailijoita” Imatralla. ” Eli kun tehtyjä virheaskeleita ei saa takaisin” nyt on otettava ISOJA JA NOPEITA askelia etteenpäin… viisi asiaa on Imatran hodettava oman maakunnan parhaaksi… 1. Lranta ja Imatra = uusiEksote, 2. Yhteinen Eksotehenkilökunta, Henkilökunta Lranta ja Imatra akselilla. 3. Asiakaslähtöinen ja tasa-arvoinen palvelu koko maakunassa. 4 Oikea tietotaito oikealla hetkellä oikeassa paikassa. 5. Terveydenhuollon logistiikka on maakunnan geomalli huomioiden tasapuolinen ja taloudellinen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top