14.1.2017 Sivistynyt suru on surtu …. yhdessä eteenpäin..

14.1.2017 Sivistynyt suru on surtu …. yhdessä eteenpäin…

Meidän, itse kunkin muistot henkilöistä, uhreista valuu tiimalasiin lailla hyveeksi, omaisten suru rakkaaksi muistoksi, mielen kuvaksi joka haihtuu hiljalleen kuulumalla ja kuulumalla…. niin kuin elämän kaareen kuuluu.

Nyt hypätään arkeen ja arjen tehtäviin… kuinka lähdemme täyttämään Tiinan jättämän aukoa peittämään. 1700 ääntä on lähtenyt valtuustoryhmästä (tilalle on tullut n. 200 ääntä) tämän vaalikauden aikana on FAKTA..

Vuonna 2014 Anttolan Hovin valtuustoseminaarissa TAMI TAMMINEN sanoi ”poliitikko on H-huono joukkueelle pelaaja” ON TOSI.

VAALIPÄÄLLIKKÖNÄ minun on vaikea ymmärtää sellaisia itsekkäitä henkilökohtaisia, ratkaisuja, jotka selkeästi osoittavat että ”minä” ajatukset menevät ”me” ajatusten edelle.

Meillä on yhteiset ARVOT, KUNNIOITTAKAAMME NIITÄ ja noudattakaamme antamiamme lupauksia, lupauksia jossa henkilön ”sanalla” on henkilökohtaiseen luottamukseen suuri merkitys ….. Muistaen että tämän jälkeen selittelyt on armon pyyntöä sanotulle sanalle, asialle.

SUOMI 100 vuotta, juhlavuoden tunnus on ”YHDESSÄ” uskon sen koskevan myös meitä kaikkia imatralaisia sosialidemokraatteja.

Minä pidän” valvonnassa sellaiset tekemiset ja toiminnat, jotka mahdollisesti johtavat siihen, että ME MENETÄMME TULEVASSA KUNNALLISVAALISSA MEILLE, ”NURKAN TAKANA” ODOTTAVAN VAALIVOITON
– ehdokkaan omilla typerillä julkituloilla joka ”sössii” meidän JOUKKUEVOITON…
– PUHUMATTAKAAN SIITÄ, ETTÄ joukkueemme häviää koko KUNTAVAALIT 2017. jonkun tai joidenkin ehdokkaiden HENKILÖKOHTAISELLA media ”sössimisellä”.

Raportti 14.1.2017
– ”SÖSSIMISIÄ” ON KAKSI KAPPALETTE
– YKSI ”VÄÄRIN MUISTAMINEN”

Toivon teidän vastuullisten SDPläisten miettivän, mikä on paras, NYT JA NÄILLÄ TIEDOILLA, ratkaisu Tiinan perintöpaikkojen ja muiden paikkojen täytössä, jotta ME JOUKKUEENA tulemme voittamaan kunnallisvaalit 2017…

JATKOSSA:
1. Tärkeintä on että meillä on POLIITISEN OHJAUKSEN HALLITSEVA, OSAAVA JA TEHTÄVÄÄN SITOUTUNUT, MAHDOLLISIMMAN RUNSASLUKUINEN, SDP pohjoinen kaupunginvaltuusto vuonna 2017.
2. Toiseksi tärkeintä on että meillä on osaava ja pätevä KAUPUNGINJOHTAJA vuonna 2017.
3. Tämän jälkeen muut asiat…

TIINAKSI EMME VOI TULLA MUTTA TIINAN AJATUKSILLA VOIMME MENNÄ ETEEN PÄIN ….. KUNNES NEKIN KULUU POIS….

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top