14.6.2018 Imatran kaupunginjohtajan valinta meni ns. ”VIHKOON” v. 2017.

Imatran kaupunginjohtajan valinta meni ns. ”VIHKOON” v. 2017.

Paikallislehti UV (2.6.2018) lausui Imatran kaupunginjohtajan RH:n erotessa tehtävästään  osuvasti..
Varsinkin Ryhmä 22 kannalta lopputulos on nolo. Kiima demarien pöllyttämiselle kaupunginjohtajan valinnassa oli liian suuri” jne… tähän ei ole mitään lisättävää.
VALITSIJA ON VASTUUSSA VALINNASTA, on fakta.
On selvä, että jos VALINNASSA epäonnistutaan VIKA ON ”VALITSIJASSA”,  ei VALITTAVASSA ”KOHTEESSA”.
Kiitos, että olemme ja elämme sivistyneessä pohjoismaisessa demokratiassa.
Jos ja kun kyse on henkilö valinnasta, jo silloin vuosisata sitten, esi-isämme olivat kaukaa viisaita kirjoittaessaan lakia jolla suojataan ”objekti” keskiaikaiselta ”noitavainotuomiolta”.
ELI VALITTUA ”JOHTAJAA” HENKILÖÄ EI VOIDA TUOMITA VIRHEELLISESTÄ VALINNASTA….Miksi henkilö eroaa tai erotetaan tehtävästään on sitten toinen juttu.. jne..
VALINTAORGANISAATIO
Nyt Imatran poliitisen kentän kuin ”valintaorganisaation” on katsottava peiliin ja analysoitava koko ”kyläpäällikön” valintaprosessi.
On kerrottava, mikä meni pieleen. Samoin on todettava realiteetit ja luotava toimintamalli jolla saadaan LUOTTAMUS IMATRAN johtamiselle. Kuntalakikin taitaa osoittaa, että KUNNASSA on oltava JOHTAJA jne..
FAKTA JA TOTUUS
V.2016-17 ”joukko päättäjiä” päätti olla nyt eronneen kaupunginjohtajan takana kävi kuin kävi ja nyt kävi näin.. Ei tälläistä 300000€ vikainvestointia voi kunnallisveronmaksaja hyväksyä kuin kerran, eikä tämä ole FAKTA se on menestymisen poliitisesta kasvusta maksettu HINTA.
AMBITIOVALTA
SDP:n esittämät kaupunginjohtaja kandidaatit vuonna 2016 -2017 ei kelvannut KOK:lle vaan  ”Rami Hasu” oli ainoa oikea jne..
SDP etsi loppuun saakka ”diplomatian keinoin” kompromissia keskustalaisella ehdokkaalla ”Mathias Hilden” uudeksi kaupunginjohtajaksi. Loppupuheissa ryhmä 22:n
”virnistelijät” ja kilpailevien puolueiden taustajoukot arvostelivat SDPtä sivistymättömänä poliittisena pelkurina, joka pelaa perinteellisten sääntöjen vastaisesti.
HUOM…. IMATRAN KAUPUNGINJOHTAJAN valintakokous 24.4 2017
Tässä lainaus (Veikon oman blokin kirjoitus) valintakokouksesta 24.4.2017…
JÄNNITYS TIIVISTYI VIIMEISEEN ESITYKSEEN JA PÄÄTÖKSEEN ELI KAUPUNGIN JOHTAJAN VALINTAAN.
– OLIPA HÄRSKIT PUHEET JA SIVISTYMÄTTÖN KÄYTÖS KESKUSTAN EDUSTAJALTA JA ”22 group” eli ”UUSI YHTENÄINEN IMATRA” (KOK, PS, KESK, VIH) PUOLUEELTA… Katkeran KARI T:n voisiko sanoa brutaalia haukkumista …. SDP:n ”koiran monttuun” laittamisen ja syyllisten nimeämisen jälkeen ”22 käden taputukset” ABLOODIT, abloodit, HUH, huh:
– VÄISTÄMÄTTÄ TULEE MIELEEN MILLAISIA SIVISTYKSEN KASVATTAJIA ME OLEMME… KASVATTAMASSA TULEVAISUUDEN PARLAMENTTARISMIN IHMISIÄ MAAHAMME.
 
”UV” KYSELY KUNTALAISILTA kevät 2017
Kun kuitenkin paikallislehden UV:n kuntalaskyselyssä kuntalaisetkin äänestivät Mathias Hildenin hakijoista ehdottomaksi ykköseksi, mutta tämä ei kelvannut KOK:lle, ei KESKustalle. ”KOK KIIMA demarien pöllyttämiselle kaupunginjohtajan valinnassa oli SUURI, ja nyt lopputulosta arvioitaessa … LIIAN SUURI.
JATKUUKO KOK:n POLIITINEN POLJENTO
Tämä sama ”KOKpoljento” Ryhmä 22 kohdalta näkyy muissakin kaupungin asioissa.
Jos tälläisissä ”pienissä” kuten yhden henkilön valinnassa Ryhmä 22 epäonnistuu
….. mitä tapahtuu ”isoissa” miljoonien päätöksissä, kuten kaupunkikaavoitukseen liityvissä ”isoissa ”päätöksissä, joissa ”hakkuun jälkeen” paluu parempaan tai ”pakilla ajaminen” kestää kymmeniä kymmeniä vuosia. Tätäkin kannattaa miettiä…
OTA OPIKSI
Nyt on otettava opiksi, kerrottava kuntalaisille
A) MIKSI kaupunginjohtajan valita v2017 meni ”vihkoon”
… ja VAKAVASTI pohdittava, haettava yhteinen poliitinen ”viisas” vastaus…
B) MIKSI KANSALLISIHMEEN KAUPUNGIN JOHTAJUUS ei kiinosta julkisen hallinnon ”arvostettuja” henkilöitä tai uusia julkisen sektorin talentteja…
OPITTU VIISAUS
Sanonnalla …”päätöksiä osaa tehdä kuka tahansa, kestävän kehityksen ja oikeiden päätösten tekijät ovat harvassa” … on tapana toistua. Nyt Imatra ei ole varaa epäonnistua tulevissa päätöksissä ja ”tuurilla” IMATRAN tulevaisuutta ei voi pelata.
On ”opetettua” ja ”opittua” viisautta, nyt on OPITUN VIISAUDEN AIKA…

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.