15.9.2014 KV kokous, syyskauden eka.

15.9.2014 KV kokous
SD ryhmäkokous, klo16.15 – 17.15.
Esityslista läpi ja kommentteja §3 mm. IBBF tiedotteena ja odotetaan uusia ”ajatuksia”, homma ei ole loppuun pelattu. § (ei) Muutama sana tulevista asioista… ISS (Ilman Sähläystä Suunta), asia tulee tarkentumaan ja leikkurilla säädettä sananvaltaa ei tule säilyttää on tavoitteena. §4 Sari puhuu C. §5 Veikko puhuu kiinteistöohjelmasta, ”yleinen kuvaus ohjelmasta, ei yksityiskohtiin”. §6,§7 Takuu asiat ovat jo ”aikaisemmin otettuja lainoja varten”. Veikko kysyi §8 sopimus Eksoten kanssa ja liitteen otsikko ”sopimus hoitotarvikehankintoihin ja muihin sote-hankintoihin liittyvästä yhteistyöstä” mitä ovat muut ja niiden määritys ?. Veikon näkemys ”muut” sanaa ei tule käyttää sopimuksessa jos ”muut” sanaa ei ole sopimuksen sisällössä täsmällisesti kuvattu, TÄSMÄLLISTÄ KUVAUSTA ei ole tehty ko. sopimuksessa. Ymmärtämättömyys on maksajan murheet ja erikoissairaanhoito jatkuu talouspäällikön ”mysteeriönä” jatkuu..

Varsinainen KV-kokous
klo 17.30 – 19.00 ja jatkuin kuntaliitosselvityksellä 19.15 – 20.00

Kokous ok. §3 Tiedote ok. …… ja että kaupunki tukee 80k€ tulevaa ”festsria” tuli esittelijän suusta jne..
§4 Etelä-Karjalan seudullinen suunnitelma lastensuojelun järjestämisestä ja kehittämisestä, aiheutti ”Imatra faktojen puutumisella” melkein äänestykseen joutumisen, Arto & Arto esityksellä ”palautetaan esitys uudelleen käsittelyyn”. Sopu syntyi ja arvovalta ei heilahtanut, Arto veti esityksen takaisin. Puheenvuoroja käytettiin n. 15. Aika näyttä kuinka homma etenee Imatralla käytännön toiminnassa.
§5 Kaupungin kiinteistöohjelman hyväksyminen. Puheenvuoroja oli 8 kpl ja VeikkoH käytti puheenvuoron ”puolesta” eli kiinteistön hallinta paranee jos on yhteinen poliittinen tahto noudattaa jo (3kk.2014) päätettyä palveluohjelmaa, toteuttaa riittävän laaja turvallisuus & riskikartoitus ja tehdä realistinen kiinteistöjen ”korjausvelkaohjelma”. Aikaa tekemiselle kyllä on, mutta tahto on toinen kysymys kun kuntauudistus painaa päälle ja lobbarit pyörii päätöksien ympärillä.
§6,§7, velka takaukset on luonnollista jos taustat on kunnossa, onko?, oletetusti ON.
§8 pykälä meni samoilla lämpimillä. En ottanut Eksoten kanssa ja liitteen otsikko ”sopimus hoitotarvikehankintoihin ja muihin sote-hankintoihin liittyvästä yhteistyöstä” mitä ovat muut ja niiden määritys ?. Aika näyttä mitä tuleman pitää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top