18.11.2017 la. Vuoksenniskan Työväenyhdistyksen (VTY) 110 juhla.

18.11.2017 la. Vuoksenniskan Työväenyhdistyksen (VTY) 110 juhla.

Mukana kaikkiaan noin 90 henkilöä. Tervehdyskäynnit ja onnitteluista oli tilaisuuden aloitus. ”Ruokapidot” ennen varsinaista juhlaa. En kysynyt mistä oli savukala, mutta maku aivan ”suussa sulavaa”. Tämän savukalan maun arviointi on helppo kun itse harrastaa savukalan ”valmistamista”.

Hieno juhla, hienot puheet, hienot puitteet. Sivistynyttä nostalgia, jossa todettiin NE ARVOT, NE TEOT, JOLLA SUOMALAISTA YHTEISKUNTAA ON RAKENNET 110 VUOTTA. Oli ”vähäliturginen” puhe, puheet huomioiden työväen historia, paikallinen lähihistoria ja totuus tästä poliittisesta päivästä niin valtakunnassa kuin Imatran kaupungisssa. ”Hyppysellisen” ylireagoivaa, mutta hillityä puhetta. Poliitinen ”tuuletuksen viesti” kuuluu asiaan etenkin silloin kun tilanne ”yhteisen edun nimissä” sitä vaatii….

NYT SE SITÄ VAATII Tästä myöhemmin enemmän, mutta lyhyesti voi todeta..
Imatran sdp on viimeisinä valtuusovuosina rakentanut yhteistyöllä imatralaista yhteiskuntaa JOSSA EI OLE UNOHDETTU ”ketään” ei oikealla ei vasemmalla… TOVERI EI KOSKAA VOI HYLÄTÄ KAVERIA … SE ON KIRJOITETTU JO SDP:n ARVOIHIN jne..

MINISTERIN PUHE..
Ministerin ”lähihistorian” tekemisen, kokemisen ja näkemisen tunteella muovailtu puhe oli ”hillityn hallittua” ja tulevaisuuden uskoa luovaa. Täyty muistella kaihoisasti niitä ”kulta-aikoja” jolloin Imatralta oli useita kansanedustajia, se oli harvinaisuus, joka tuskin tulee toistumaan tällä kunta- maakuntarakenteella.

Ansioituneita SDPläisiä muistettiin.
Yhdeksän henkilöä, yhdeksän pitkän ”uran” luottamustehtävässä tehneitä muistettiin niin puheissa kuin kukin ja kunniaosoituksin. Se ”arvojen ja ajatuksen” työ, jota he ovat tehneet ei koskaan ole valunut hiekkaan. Se työ on ollut ja on oleva edelleen sokkelin perusta, kivijalka, jolle tasa-arvoinen, oikeudenmukainen ja solidaarinen ”SDP demokratia” tulee rakentumaan myös tulevina vuosikymmeninä.

5,5 milj suomalaista 550 milj. EU kansalaista on FAKTA.. jossa kaikki suomalaiset on pidettävä mukana.

MISSIO ON SELVÄ, ARVOT JA AJATUKSET AJAN TASALLA, LIBERAALIDEMOKRATIA ON MATKASSA MUKANA … TEKEMÄÄSÄ HUOMISEN SOSIALIDEMOKRATIAA.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top