25.11.2017 TOVERI ei koskaan voi hylätä KAVERIA

25.11.2017 ”TOVERI” ei koskaan voi hylätä ”KAVERIA”.
Syitä on useita mutta suurimpana tekijänä on hallittu tasa-arvoisuus..
TOIMIVA YHTEISKUNTA TARVITSEE AINA KOLME YHTEISKUNTALUOKKAA (P-LUOKAN, T-LUOKAN, K-Luokan)ja SOSIALIDEMOKRAATTIA SIOITTUU SIIHEN T-LUOKKAAN ”ROBIN HOOD LUOKKAAN” JOKA KANTA HUOLEN JA PITÄÄ TASAPAINON YHTEISKUNNAN TASA-ARVOISUUDESSA”. Näin sivistyneet kulttuurit ovat toimineet kautta vuosituhansien, välillä kadoten KUN TASA-ARVOISUUS VÄÄRISTYY JA VÄKI ”TUHOUTUU” MUTTA PALAA TOIMIVAKSI SIVILISAATIOKSI KUN DEMOKRATIAN ”OIKEUDET” PALAA YHTEISEKSI OHJEEKSI YHTEISÖÖN.

VALITETTAVASTI IMATRAN POLITIIKAN KELLO KÄY ”HETKI LYÖ”, MITÄ SE VAATII KUN ”VIIME HETKI LYÖ” …. SEN AIKA NÄYTTÄÄ.
Imatran sdp on viimeisinä valtuusovuosina rakentanut yhteistyöllä imatralaista yhteiskuntaa, JOSSA EI OLE UNOHDETTU ”ketään” ei oikealla ei vasemmalla ja KAVERUUS/TOVERUUS ON PIDETTY KESKIÖSSÄ.
TOVERI ”EI KOSKAAN” VOI HYLÄTÄ KAVERIA SE ON ”POLTETTU” JO SDP:n PERUSKIRJAAN.

IMATRAN G22 (KOK12, kesk3, ps6, vih1) MIKSI TÄMÄ EPÄVIISAS HALLITUSKOALIITIO TEHTIIN NYT? TÄNÄ YHTEISKUNNA AIKANA? KUN ”SUOMI” ON SEKAISIN ”SOTESTA JA MAAKUNNASTA”, NO EHKÄPÄ JUURI SIKSI

TOUKOKUUSSA 2017 G22 TEKNISEN VAALILIITON PERUSTAMINEN OLI ISKU ”SDP ALAVATSAAN”, kun muistamme kuinka Imatran viimeiset ”7 lihavaa vuotta” on rakennettu HYVÄSSÄ YHTEISTYÖLLÄ ”KOP:n ja KOK, KESK KANSSA. EI HUONO YHDEKSÄN POSITIIVISTA VUOTTA PERÄJÄLKEEN…

YLI 40% KUNTALAISTEN ÄÄNISTÄ ON POIS IMATRALAISESTA ”PÄÄTÖKSEN TEOSSA” JA 27% PÄÄTTÄÄ ”KAAPIN PAIKAN” IMATRAN KAUPUNGISSA.

”HARMI, ETTÄ KAVERI ON NYT HYLÄNNYT TOVERIN”

On selvä, että kun SDP:n kannatus on kunnassa yli 40% ja se on ulkona päätöksen teosta ja lähes 70% kuntalaisista on äänestänyt muuta kuin KOKlaista ja NÄMÄ KAIKKI ÄÄNET ”hyppivät” nyt KOK 27% ÄÄNIVALLASYA pyörittämää ”narua” niin on selvää, että ”PETOS” näkyy ja kuuluu äänestäjä joukossa.

EI KUNTALAINEN AIVAN AJATTELEMATON OLIO OLE.. JATKUUKO TÄMÄ?, KUINKA PITKÄÄN? VUOSI 2018 ON TULOSSA, ENTÄ LOPPUVUODI 2017.
JOTAIN TAPAHTUU G22 PIIRISSÄ, ENNEMMIN TAI MYÖHEMMIN, SE ON FAKTA…. VÄÄRISTYYKÖ TASA-ARVOISUUS, ”TUHOUTUUKO” IMATRA NAAPURIN SYLIIN, AIKA NÄYTTÄÄ

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top