19.7.2017 ja 1-2.2017 Itä- länsi pesäpallossa.

ITÄ LÄNSI…PESÄPALLOSSA
1-2.7.2017
perinteekäs pesäpallon Itä- länsi ottelu pelattiin Imatran uudella stadionilla. Uskoisin lähitulevaisuudessa vastaava tapahtuma uusitaan itäisessä Suomessa ja nimen omaan Imatralla. Paljon tuli positiivista palautetta, ulkopuolelta Imatran, hyvin onnistuneilla olosuhteille kuin järjestelyillä ja ympäristöä huomioivalla toteutustavalla. Onnistunut kokonaisius vaati myös IPV:n historian mukanaolo, joten hyvä näin:
1. IPV:n lähivuosien menestyksellä on oma vaikutuksessa tapahtuman uusintaan ja ajankohtaan Imatralla. IPV niinkuin moni muukin vaatii uuden ajattelun uuden sukupolven kehittyäkseen. Pesäpallo on joukkuepelien ”älypeli”.
2. Yleisömäärät, yli 3000 naisten ja yli 5000 miesten, oli selkeä positiivinen tulos.
3. Sää suosi itse päätapahtumaa 100%:sti.
Ukoskan alue on valmis monelle muullekin vastaavanlaiselle tapahtumalle. Toki ei kaikille mm. tenniksen kansainväliven tason ulkokentät puutuvat. Tulevaisuudessa rajoitteena on Imatran ”3sektorin” eli seurojen halu ja kyky järjestää vastaavanlaisia tapahtumia. Kyllä, kyllä tapahtumia on järjestetty, kehitys on positiivista, parantamisen varaa on jne.. Mutta kestääkö ”3sektori” kehityksessä mukana ja missä on meidän nuori tulevaisuus, tätä tulee miettiä.

Mitä tullee tämän ”pesis” tapahtuman ja taloudelliseen lopputulokseen oma ”arvioni” on että tapahtuman kassavirta olisi n. 0,5milj€ ja Imatralaisille jäi n. 200k€ eli n. 7€ per Imatralainen. Eli ei mikään kultakaivos mutta tuloa Imatralle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top