20.11.2014 Imatran SDP kokous ”teatterikokous”

20.11.2014 Imatran SDP kokous ”teatterikokous”.
Johtokunnan kokous jossa yhtenä asiana oli Veikon antama selvitys äänestyskäyttäytymisestä valtuustokokouksessa ”äyrikorotus äänestyksessä”. Kirjallinen selonteko annettu, asiasta keskusteltu, todettu vahinko mikä vahinko, aika näyttää ja kiittä kuinka ”hyvä” vahinkopainallus oli..
Syyskokous jossa aiheena oli Imatran tuleva teatteri ja tähän liittyvät tekemiset ja tulevaisuus. Nyt kuulin selkeän PekkaR:n esityksen miksi teatterirakennus tulisi säilyttä nykyisellä paikalla. Tämä selvitys olisi ollut hyvä käydä läpi SD:n KV ryhmässä. Tiesivätkö kaksi muuta Imatran SDP yhdistystä asian en tiedä? todennäköisesti tiesivät !!! Kaupungin päätös, että teatteri tulee nykyiselle paikalle on Imatran SDP yhdistyksen kannalta hyvä. Näin minäkin olisi tehnyt jos olisin ollut suunnittelemassa ”kauppoja”. Teatterirakennus valmistuu 2016 ja teatteri vuokraa lisätiloja teatterin käyttöön vuoteen 2025 saakka. Lisätilat omistaa Imatran SDP yhdistyksen ”koskenparras” säätiö joten yhdistyksen pienimuotoinen toiminnan rahoitus on turvattu tuleville vuosille. Hyvä niin…
Kokouksessa ihmeteltiin useilla kysymyksillä veroäyri asiaa ja miksi KH:n kokouksessa päätökseksi tuli kokomuksen esittämä ”0” korotus, vastaus joku 5:stä SDP:n jäsenestä puutui äänestyksestä mutta miksi ???

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top