29.3.2016 K-kehityslautakunnan ”kehotuskokous

29.3.2016 Kaupunkihehityslautakunta, kokous..

Klo 16.30-17.. SD ryhmä, lista läpi, suurempia kommentoimatta..
Toki ”piilosta pilkottava” sisäinen politikointi hiukan ”yllätti”, miksi tätä täytyy harrastaa? … No tätä täytyy seurata..

Varsinainen kokous:
Klo17:30-18:30
Kaikki paikalla ja ohjelman mukaan edettiin. 14 pykälää joihin käytettiin 15 puheenvuoroa.. Mitään isoa yllätystä kokous ei osoittanut.
Pieni ”ylläri” oli… 8§ Kaupunkikehittämislautakunnan edustajan nimeäminen ”Osallistu ja vaikuta -ohjelman toteuttamisen valvontaan perustettavaan työryhmään”….. Ryhmäkeskustelussa SD:llä ei ollut henkilöesitystä, mutta sitten asian päätös ja esitysvaiheessa yllättäen olikin henkilöehdotus !!!!. Toki pyynnöstä, esitin ko. henkilöä ko. työryhmään ….. hänelle ei esitetty vastaehdokastaan.. eli henkilö hyväksyttiin yksimielisesti jne… Tilanne jäi hiukan ”kuulijoita askarruttavaksi”… ….NO JÄLKEENPÄIN minulta kysyttiin… Mistä ko. henkilöehdotus tuli. Kerroin mistä se tuli, kysyjät ymmärsivät ”yskän”.

Harmi, ettei SD ryhmässä käyty luottamuksellista ”avointa keskustelua” henkilövalinnasta 8§ kohdalla etukäteen, vai käytiinkö ”jossakin?” .. Näyttää siltä että käytiin..

Vast’edes ”poliitisen ”epärehellisyyden nimissä” täytyy olla tietoinen mistä ”3SD järjestön” henkilöesitykset tuleviin ”kaupungin” työryhmiin tulee.

ISD KUNNALLISVAALIT 2017, peli on avattu.
”Kähmintää” vallasta on alkanut. Kysymys on LUOTTAMUKSESTA ja nykyvallan käytöstä. Nyt elämme 2020 luvulle. Järjestöjen välillä tulee olla keskenäinen luottamus muuten ”maalinteosta” tulee nauttimaan ”KOP”. Joukkuepeliä ei voiteta ”yksin sooloilulla”, häviö tällä kyllä varmistetaan.
… Eli vaalipolitiikka ”peli” on avattu.

9$ oli oiva esitys kaupungin hyvästä nykypäätöksen ”tekotavasta”. Tässä oli voittajina kaikki ”Navetan mutkan” asukkaat, kaupunki, moottoriurheilun edustajat…

10$ pykälä talous… 1-2kk 2016 lautakunnan ”taloudellinen” ja toiminta on budjetoidun kaltainen.. HYVÄ…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top