28.7.2017 KESÄMÖKKI POLITIIKKAA 2.

28.7.2017 KESÄMÖKKI POLITIIKKAA 2.

Kannatus gallupit kertoo, kansalaiset ja kuntalaiset kuuntelee!
Valtakunnan tilanne puoluekannatuksessa heittelee +/-2% ja kyllä ihmiset seuraa tilannetta, mutta kuinka tuo maan hallitus jaksaa, jaksaa … painaa, painaa, kun vastassa ei ole pelkästään oppositio vaan tutkijat ja asiantuntijat …. perustuslaista puhumattakaan.

Paikallinen politiikka
”Katutietojen” perusteella aika vakaa, eli kunnallisvaalien jälkeen asetelma on voimassa edelleen. Toki pysyykö Imatran G22 ”pystyssä”. Paikallislehden mukaan PYSYY ja heille on KOP:lta annettu TEHTÄVÄ PITÄÄ G22 pystyssä jne… Maakuntavaalit on vuoden päästä ja tähän ”Imatra SDP” tarvitsee puolueen isoa ”kättä” ja liberaali SDP:n ajatuksia ihan vaan tulevaisuuden vuoksi.

Imatran SDP:n kolme yhdistystä, kolme päällikköä. 1900 luvun saavutettujen etujen ja talouden ”viivytystaistelu” on menossa, kuten ideologiaan kuuluu. Integroituminen tapahtuu halusi tai ei ja kun ”biffi on well done” homma on bueno. Tätä voisi verrata ”hometalo prosessiin” ei haluta haistaa ”kroonista totuutta”, kunnes ”homekoira” tulee kertomaan totuuden:
– mahdollisuus selvitä tulevaisuuteen on ottaa vanhasta talteen ”arvot, esineet ja ajatukset”, ”henkisesti” uuden rakentaminen on jo meneillään.

”KOP:ssä” oli sama ongelma ja kaksi vuotta sitten kaikki integroitiin yhden yhdistyksen alle, rönsyt pois ja nyt päästiin ohjurinpaikalle G22:ssa. Eli selkeä suoraviivainen ohjaus yhteisille päätöksille on olemassa ja poliitinen energia suuntautuu yhteisiin asioihin ei ”muuhun”

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.