3.7.2017 En istu KH:ssa, mutta käyn….

3.7.2017 En istu KH:ssa, mutta käyn….
Eli en istu KH:ssa, mutta osallistun K-hallituksen SD ryhmän kokouksiin. Eli minulla on mahdollisuus tietää mitä KH kokouksissa on esillä ja millaisen kannan Imatran SDP ottaa esillä oleviin asioihin. NÄIN ON ”NYT SOVITTU”.
Kysymykseen? Kysyjille, miksi en istu kaupungin hallituksessa on vastaus:
– jos olisin saanut yhden kerrostalon asukasmäärän verran enemmän ääniä olisin päättänyt itseni KAUPUNGINHALLITUKSEEN

Luottamuspaikkojen jako:
Luottamuspaikkojen jakoprosessin lopputulos on ”taiteellinen kokonaisuus ja samalla puolueen poliitisen väännön LOPPUTUOTOS.
LOPPUTUOTOS jossa jakajan kuin jaettavan on osattava kuunnella ”isompaa kokonaisuutta” mutta samalla YMMÄRRETTÄVÄ TOTUUS JA VASTUU.
Koko poliitinen säätö satoine luottamuspaikkoineen/henkilöineen on iso poliitisen vallanjaon kunta-, maakunta”sirkus”, jonka lopputulokseen, ”poliitiseen organisaatioon”, on haettava PÄÄTÖKSENTEKEMISEN KYKY.
Olin siinä työryhmässä ”SDP jäsenenä”joka tämän luottamuspaikkojen, ”taiteellisen kokonaisuuden”, muodosti niin kaupungin kuin maakunnan polittiseen hallintoon.

Mukanaolijan silmin: nyt kun tämä kaikki, tälläkin kertaa ja jälleen on kerran, on ohi täytyy todeta, että KOKOEMUS SE OLI TÄMÄKIN, ”POLIITISEN VALLAN ORGANISOINTI”.

”MIKROPOLITIIKKA” ON IHMISMIELEN TUNTEIDEN REAGOINTIA JA OHJAUSTA JOSSA ON MONTA TOTUUTTA MUTTA YKSI KOMPROMISSI

Itselleni on ohjautunut tässä viimeisessä ”kuntavaaleissa” kuntalaisten äänillä valtuustopaikka ja ”luottamuspaikkajaossa” SD-valtuustoryhmän pj paikka, maakunnassa tarkastuslautakunnan jäsenyys, kaupunkikonsernissa, YH-rakentajat Oy hallituksen vpj. jäsenyys samoin kaupunki Yritystilat Oy hallituksen vpj. jäsenyys. Lisäksi 30.11.2016 Imatran SDP:n kunnallisjärjestön puheenjohtajuus.

Olen pyrkinyt huomioimaan kaikessa mutta myös politiikassa, etenkin vaalipäällikkönä ollessani, mitä on toisten mielipiteiden ja ihmisarvon tasavertainen kunnioitus.
”Raamatun lause” SE JOKA ITSENSÄ YLENTÄÄ HÄNET ALENNETAAN ja ”yleinen toteamus” EI KISSAN HÄNTÄÄ KUKAAN MUU NOSTA KUIN KISSA ITSE, sopivat hyvin politiikkaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top