30.8.2017 Kuntalaisia kiinnostavat tapahtumat..

30.8.2017 Muutamia tapahtumia
25.8.2017 Kaupunginjohtajan ”muistaminen”, jäähyväiset ja kiitokset kaupunkilaisilta.
Muotokuvan paljastus, kumppaneiden tervehdykset sekä kuntalaisten kiitokset klo 12-15 oli mielestäni juuri ”hänen näköinen” tilaisuus.
11 vuotta Imatran kaupunginjohtajana hän on johtanut Imatran kaupunkiin tilanteeseen jossa nyt olemme. Muotokuva joka ”paljastui” vapaaherraksi siirtyvästä kaupunginjohtajasta on mielestäni juuri hänen ajatuksensa ja tekonsa näköinen.

Henkilökuvan KATSE kertoo juuri sen missä tilassa Imatran kaupunki on. KÄDET ”lanteilla” osoittaa että jämäkkä virkamiesten johtaminen kuin poliittisen ohjauksen suunta on edelleen voimassa.
KATSEESSA on se fakta joka kertoo talouden kokonaisriskin ja tässä näkyvä epäonnistumisen mahdollisuus on olemassa. 60miljoonan, yhdeksän vuoden, ylijäämä ei ole ”varantokasassa” vaan miljoonat on investoitu Imatran kaupunkin PITOVOIMAAN sekä VETOVOIMAAN. Nyt tämän ”varantokassan” on lähdettävä toimimaan. Konsernivelkaa 200 milj ei saa lähteä kasvamaan huomioiden että vuonna 2020 kaupungin budjetti on 60milj.. Riski että jonkun muun kaupungin ”hallinto” tulee ohjaamaan ”vaaratonta Imatra” vuonna 2025 on mahdollista mutta ei todellista.
KATSEESSA on myös hiukkanen haikeutta kuinka Imatralle käy maakunnan uudistuksen yhteydessä, jos ei yhteistä ajatusta ja säveltä löydy ”Saimaan alueen” yhteiselle kehittämiselle. Eksote ja sote ”kuultaa” harmautena MUOTOKUVASSA ja siitä mitä tapahtui Imatran psykiatrisen terveydenhuolloin alasajossa puoli vuosikymmentä sitten on sitä samaa ”harmaata” ohimolla.
KÄDET LANTEILLA kertoo että kaikki ”työt” ei ole vielä tehty, henkilökohtainen työ ja verkostoituminen jatkuu valtakunnan rajan kahta puolta, missä muodossa ja millaisilla työkalulla … sen aika näyttää.

26.8.2017 Imatra päivä
Alkoi klo 10 ”nimen huudolla” … 16.30 julistettiin uusi Inkeri.
Rituaalit oli samanlaiset kuin muinakin vuosina. Mielestäni tasaisen laimeat ”juhlat”, kuntalaiset kuunteli ja ”uutisvuoksi” kirjoitti seuraavana päivänä sitä mikä mukavalta tuntui. Päivässä ei ollut mitään ”yllättävää” tai toisin ajateltavaa. Entä tulevaisuudessa? jotain uutta päivään tulisi löytyä, sellaista joka kiinnostaa ”HESARIAKIN”.
Pari viikkoa sitten ollessani valtakunnallisilla ”kotiseutupäivillä” ja täällä pidettyjä puheita muistellen Imatran ”Inkerin” valita osui kohdalleen. Jos Imatra päivien kiinnostavuus halutaan säilyttää niin uutta on keksittävä. Uskoisin että tulee hyvinkin pian Inkeri ”brändi” jossa Imatran INKERIKSI JULISTETAAN MIES.

28.8.2017 KAUPUNGIN HALLITUKSEN KOKOUS… Esityslista..
Aika​ 28.8.2017 klo 9.30 – 10.00
Paikka​Hotelli Ambassador, Premier-sali, Pietari
Kyllä kuntalaisilla on mielenkiinto hallituksen kokouksiin etenkin kun nyt Imatraa johtaa (KoP, kesk, ps, VIH) liittouma. Tuli muutama soitto ja kysely olinko mukana ”kokouksessa” ja muutama aivan oikeutettu ihmettely miksi tämä tapahtui Pietarissa jne…
Minun oli helppo vastata EN OLLUT JA EN TIEDÄ MIKSI KOKOUS OLI SIELLÄ, AGENDAN KYLLÄ OLEN LUKENUT. Ilmeisesti Facebookissa asiaa kysellään enemmänkin ja ”aiheesta kysytään”. Onhan selvää, että jokainen ”HYS KOKOUS” ilman tarkoitusta ja perustelua, puhumattakaan ”arvotta” tehtävä Pietarinmatka kaupunkilaisia kiinostaa. Mikä oli matkan perustelu ja oliko äyrirahoila tehty kokous sen arvoinen toivon että oli? Eiköhän ”joku” asian avoimesti kerro… toki hiljaisuus on ”väistelyyn” merkki. ”Sanonta se joka ”pierua pidättelee” sillä on muutakin salattavaa voi olla hyväkin vertaus tähän ”Caseyn”.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top