5.2.2017 TULEVAT VAALIT ON VOITETTAVA

6.2.2017 TULEVAT VAALIT ON VOITETTAVA
Vaalipäällikkönä tärkeintä Imatralaisessa sosialidemokratiassa on voittaa seuraavat kunnallisvaalit. Ymmärrän hyvin tämän pj. tapahtuman aiheuttama terveen kilpailupaineen tulevia vaaleja kohtaan, mutta SITÄ on vaikeampi ymmärtää, että päivästä toiseen voimakkaasti epäterveellä ”demariuutisoinnilla” mediassa halutaan ”piilo vithuilulla” Imatran demareiden tekemisiä kohtaa. No onhan se hiukan sarkastista, mutta ei sen pitäisi olla jatkuvan vithuilun kohde lehdistönkään puolelta. Toki voihan olla yksittäisiä susia lampaiden vaatteissa.. Mutta miksi olisi sitä en ymmärrä.

Vain ME itse voimme TYRIÄ meille tarjotun vaalivoiton kunnallisvaaleissa 2017, tämän sanoin 1.2.2016. Minä en ymmärrä miksi halutaan TYRIÄ tai oikeastaan rakentaa olosuhteet tyrimiselle. Otetaan vielä muutama vastaavanlainen case yhteisell typeryydelle ja lehdistö oikein nautti …. no nyt ne taas …

Nyt on tultava eetteriin, lehdistöön, julkisuuteen niin, että valtaa ja vastuuta halutaan jakaa, osaaminen ja viisaus on yhteisessä käytössä eli viisas sosialidemokraatinen mentorointi käyttöön.

LUPAUKSET JA TAVOITTEET vuonna 1.6.2016.
LUPAUS: Jokainen järjestö hommaa 20 ehdokasta.
TAVOTE: ”voitto kotiin” ja 22 paikkaa valtuustossa.
FAKTA: Elokuussa 2016 oli 18 ehdokasta. Lokakuussa 25. Vuoden 2016 lopussa 28. Nyt käytiin yli 30, mutta palattiin alle 30.
Liian paljon ehdokkaita, jotka lupaavat lähteä, harkitsevat ja peruvat ehdokkuuden …… Tämä ei voi jatkua näin. EHDOKKAITA ON TULTAVA LISÄÄ VÄHINTÄÄN 20 JA JULKISUUTEEN UUTINEN UUDISTAMME TOIMINTAAMME jne… HALLITTUA RISKIÄ ON NYT OTETTAVA..

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.