6.9.2017 E-Karjalan luottamushenkilöiden viestintäpäivä..

6.9.2017 E-Karjalan luottamushenkilöiden viestintäpäivä..
Lappeenrannan valtuustosali klo 09-16.
Paikalla E-Karjalan valtuutettuja koko salillinen.
Ajankohtainen koulutus, halusi tai ei…

Lyhyesti:
6.9.2017 E-Karjalan luottamushenkilöiden viestintäpäivä. Ajankohtainen mielipiteitä jakava koulutus. Ajankohtainen viestinnän koulutus niin virkahenkilöille kuin luottamushenkilöille.
PEUKUTAN, EN PEUKUTA, kolmaskin ei tiedä ”MITÄ SANOISI RYHMÄ” Kunnallisvaalit oli poliitisen viestinnän ”vapautuskäännös” prosessionaalisesta mediasta … SOME mediaan, jossa näkyi digitalisaation ”maihintulo”, verkottumisen mahdollisuudet ja ”jokamiehen oikeuksien” tulo suomalaiseen demokratiaan.

Pitempi kaava:
Hyvinkin ajankohtainen viestinnän koulutusta niin virkahenkilöille kuin luottamushenkilöille.

Jos on muuttunut AIKA niin on myös TAVATKIN kuin ”JOUKKUEET”, luottamushenkilöt. Kun ”näillä” koulutuksillan mennään tekemään politiikkaa jakautuu joukkueet vähintään kahteen ryhmään PEUKUTTAJAT ja EI PEUKUTAJAT. Tilaisuuden jälkeen käytävällä tuli kolmaskin ryhmä ei tiedä ”MITÄ SANOISI RYHMÄ” täyttä ”huuhaata”, tällainen ”trampoliini” media..

No totuus on , että viestinnän muutokset viimeisen kolmena vuotena on ollut aika huimaavaa. Jos ei ole millään lailla ollut ei facebookissa eikä twitterissä, ei missään kuin perinteellisessä puhelimessa jne… niin mitä henkilön tulisi tehdä? jos haluaa pysyä MUKANA tässä politiikan ”mediahässäkässä” kannattaa itse kukin kysyä itseltään.

MUTTA SE MIKÄ ON VARMAA ON SE ETTÄ ME ELÄMME AVOIMESSA JOKAMIEHEN OIKEUKSIEN VIESTINTÄMAAILMASSA. Viestintämaailmassa, jossa jokainen päättä omasta halusta olla mukana ja jossa yhteiskunta laittaa painetta kansalaisten halulle muuttamalla palveluita digi- ja sähköiseen muotoon.

Kunnallisvaalit 2017 oli poliitisen viestinnän ”vapautuskäännös” perinteellisestä prosessionaalisesta mediasta … SOME mediaan. Tässä tuli tämä digitalisaation ”SISÄÄNTULO”, VERKOTTUMINEN ja ennenkaikkea ”jokamiehen oikeuksien” tulo suomalaiseen ”heti ja nyt” viestintään.

Samassa yhteydessä tuli mukaan nopeat gallupit ja vuorovaikutteiset etäkeskustelut ja valtavat henkilökohtaiset mahdollisuudet tiedon hankintaan..

Tässä koulutuksessa todettiin myös se globaali ympäristömuutos, ”maailman pieneneminen” ja paikallisen viestinnän erityistarpeet sekä sosiaalisen media mahdollisuudet, HYVÄSSÄ JA PAHASSA kuin kansalais sekä edustuksellisen demokratian viestinnässä.

TULI MYÖS ESILLE VOIMAKAS VAROITUS ”ÄLÄ MÖHLI” SOSIAALISESSA MEDIASSA ”SE MINKÄ LAITOIT SINNE, SE PYSYY SIELLÄ”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top