8.6.2014 ”neljäs” SD Valtuustoryhmän kokous

8.6.2014 ”neljäs” SD Valtuustoryhmän kokous
aika klo 18-20.15
Kaupugiontalo ja nh 292
Esityslistan mukaan. TP yhtiöittäminen ja mikä on tulevaisuus kaupungin teknisen palvelun tuotamisessa kun yhtiöitetään.
Imatran Tilaaja / tuottajamalli eli omistajaohjaus
Kuntauudistus ?
Uusi kuntalaki ?
Kaupungin organisaatio
Demokratian edustuksellisuus kaupungin omistamissa yhtiöissä?

NÄILLÄ TIEDOILLA JOTKA MINULLA ON KÄYTÖSSÄ JA NYT KUULEMANI EN YHTIÖITÄ, PERUSTELUT … liianhelppoa … yhtiöittämisen työkalulla saadaan organisaatio tuottamaan vai ”kirjanpidossa” tarvitaan oikea palvelun johtaminen ja palvelemisen asenne HENKILÖSTÖÖN. Tämän toin puheessani julki kokouksessa.
Yhtiöittämisessä veronmaksajien omaisuutta yhtiöitetään ja päätösvalta annetaan asiantuntijoille ”XXX”OY:lle. OY:tä hallitaan duopolilla (kahden vallalla) tai oligopolilla (harvojenvallalla).
Kunnan omaisuuden häviämisen riskit on suuret kun ”strategia” johtoon ajautuu pelureita, pelureita joilla on himo mutta ei taitoa.
… 9.6 K-Hallituksen käsittelyyn tulevat asiat.
§4 TARKASTUSLAUTAKUNNAN arviointikertomus 2013, yksilöjaospäätökset ja seuraukset, oikeudellisesti mielenkiintoinen juttu ?. Tulee väistämättä mieleen ihmisen moraali, ettiikka ja miksi yhteiskunnassa tarvitaan kirjoitettu LAKI. NO SIKSI? KUN kaikilla IHMISILLÄ EI OLE KYKYÄ ELÄÄ ILMAN LAIN RAJOJA.
§5,§6,§7,§8,§9,§10,§11 kaikki kauaskantoisia hallituksen päätöksiä.
TEHDÄÄN MERKITTÄVIÄ PÄÄTÖKSIÄ IMATRAN TULEVAISUUDEN KANNALTA, TOKI HALLITUKSEN ESITYKSET TULEVAT K-VALTUUSTON PÄÄTETTÄVÄKSI 16.6.2014
tarpeelinen kokous jossa 2/3 asia, loput tietämättömyyttä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top