Näillä ARVOILLA ja ajatuksilla haluan lähteä ehdokkaaksi tulevaan kuntavaaliin

MINULLA ON KAKSI KAUTTA TAKANA ja kolmas edessä, jos ”luoja suo” ja kuntalaiset äänestävät. Valtuustokausu 2017-2021 osoittautui monelta taholta yllätykselliseksi. Ryhmän 22 (KOK, Kesk, PS, Sin, Vihr) muodostuminen heitti heti tähän valtuustokauteen yllätyksen, joka oli enemmänkin jatkumoa ”voiman näyttö” uuden kaupunginjohtajan valinnasta. No yllätys vai eikö yllätys, että vuoden päästä kupunginjohtajan valinta meni uusiksi. Tämä kaupunginjohtajan valinta meni SIISTISTI ”kuntapolitiikan uskottavuus” ja yhteisen edun ymmärtäminen huomioiden. No jatkoa seurasi, ”R22:n pysyy koko vaalikauden kasassa”, viesti tuli ilmoitusluonteisena v. 2018 ollessani sd valtuustoryhmän pj. sanoilla ”vain kuolema sen harjoittaa”. No viimeisillä varsinaisen peliajan ”kuukausilla” ollaan, no covid 19:lla tuli lisäaikaa 2 kuukautta. Saas nährä pysyykö selkä suorassa loppuun saakka…

Katsottaessa 31.7 tai 31.8.2021 päätyvää valtuuston kautta, niin yhteen vetona kaupungin kehitystä analysoitaessa sanoisin ”käsijarru päällä” edettiin. ISOA KEHITYSÄ ei tapahtunut. Ehkä se ISOIN KEHITYS OLI MION PARKin perustaminen, covid-19 sotki tätäkin, mutta IMATRA TARVITSEE YRITYKSIÄ JA TYÖPAIKKOJA. 3-KOULUKESKUSTA saatiin rakennettiin, toki PÄÄTÖS asiasta tehtiin edellisen valtuuston aikana. Sorry, valtuustokausi on mennyt eipäs / juupas keskusteluun sekä kyllä / ei kaavoituksen ja rakentamisen päätöksiin mm. Napinkulman kaava tökkii, tökkii ja Lähteentalo seisoo vieläkin muistomerkkinä joulukuu 2016 tehdystä purkupäätöksestä. Mitä tulee UV:n ohjailemaan kuntapolitiikkaan + kuntalaiskeskusteluun jonka lopputuloksena on ollut ”kaiken on oltava kuten ennenkin”, mikään ei saa muuttua kuin kuolleen ruumiin jälkeen. Onneksi kaupungin energiatalouteen liittyvä ISO PÄÄTÖS Imatran Lämpö Oy tehtiin jo edellisillä valtuustokausilla. Onhan tässä vielä kerran edessä uuden JOHTAJAN VALINTA kaupunkiin, olisiko tämä ISO PÄÄTÖS tulevaisuuteen katsottaessa, se selviää ennen ”Virtuaali Vappua” vai selviääkö !

Mitä sitten tulevalla valtuustokaudella ? Itse haluan kehityksen tapahtuvan ISOMMILLA ASKELEILLA, KAUPUNGIN VAHVUUDET HUOMIOIDEN HEIKKOUKSIA UNOHTAMATTA. EN HALUA POLIITTISTA MONOPOLIA, HALUAN HYVÄN ”SOSIAALISESTI KYVYKKÄÄN” IMATRAN KEHITYSTÄ VALVOVAN & RAKENTAVAN EDUSTUKSILLISEN 2030 LUVULLE NÄKEVÄN ”IMATRAPOLITIIKAN”.

SAVUPIIPPUJEN OMISTAJAT” EIVÄT ENÄÄN AJATTELE IMATRAN KEHITYSTÄ NYT SE ON IMATRALAISTEN ITSE TEHTÄVÄ


NIIN OMILLA, KUIN SDP ARVOILLA …. NIILLÄ PIDETÄÄN KAIKKI MUKANA.

  • IMATRAN MENESTYVÄT YRITYKSET TUOVAT MENESTYSTÄ MYÖS KAUPUNGILLE. MENESTYVÄT TYÖNANTAJAT TARVITSEVAT MYÖS MENESTYVIÄ TYÖNTEKIJÖITÄ JA NÄIDEN NIIN TYÖNANTAJIEN KUIN TYÖNTEKIJÖIDEN  ASUIPAIKKANA HALUAISIN NÄHDÄ YHÄ USEAMMIN IMATRAN…
  • KAUPUNGIN JA KAUPUNKIYHTIÖIDEN HYVIN HOIDETTU TULOS JA TALOUS TUO… paljon PUHUTTUA JA HALUTTUA PITOVOIMAA JA VETOVOIMAA, MUTTA ENNEN KAIKKEA SE TUO KUNTALAISILLE HYVINVOINTIA JA TÄMÄN TEKEMISESSÄ HALUAN OLLA JATKOSSAKIN MUKANA.
  • KOULUTUS JA ETENKIN TOISEN ASTEEN AMMATILLINEN KOULUTUS, JOTA NIIN NUORI KUIN VARTTUNUT AIKUINEN TARVITSEEN VIEDESSÄÄN ELÄMÄÄNSÄ ETEENPÄIN, TÄMÄN ”AINEETTOMAN PÄÄOMAN SAMMON ”, AMMATILLISEN KOULUTUKSEN HALUAN TÄSSÄ ”KUOLEMATTOMASSA” IMATRAN KAUPUNGISSA SÄILYVÄN MYÖS JAKOSSA…..
  • JA EI KUN ÄÄNESTÄMÄÄN. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top