18.6.2018 Imatran kaupunginjohtaja ja kaupunginjohtajat.

18.6.2018 Imatran kaupunginjohtaja ja kaupunginjohtajat.

1.6.2018 kaupunginjohtaja sanoi itsensä irti toteamalla ei ollut hänen paikkansa.
1.6.2018 yhteinen huoli siitä, puoluekannasta riippumatta, kuinka tulee kaupunginjohta haussa käymään. Ei ole enää varaa, toista vaiko kolmatta kertaa, tupeksisa johtajan valinnassa.
Imatran SDP:n, eli ”Imatran demarien” tavoitteena oli palautta usko kuntalaisiin kaupungin johtamisessa. Sama tavoite tuntui olevan ”kokkareilla”, selkä suorana
yhteiseen keskusteluun ”se joka sopan keitti vuonna 2017 se sopan selvittää” ja nyt yhdessä eteenpäin…
1.6.2018 tilanne K-joht. suhteen..
Eli aloite kaupunginjohtajan vaihtamiseksi tuli KOK:n riveistä. Viesti ymmärrettiin SDP:ssä ”työryhmä” kokoontui, todeten että mahdollisuuksia kohtuulliseen yhteistyöhön ja jopa hyvään lopputulokseen ”tulevan KJ:n” valinnassa, kahden isomman puolueen välillä, on iso mahdollisuus.
1.6.2018 kaupunginjohtaja sanoi itsensä irti … yhteisellä toteamuksella.
Toki aina kun johtajatasolla tulee irtisanomisia asia ei ole yksiselitteinen, vaikuttavia ”asioita” tehtävän jättämiseen on useita. Valintaprosessin OLETUSARVOT  ja ODOTUSARVOT tehtävän hoitamisessa ovat niitä joissa usemmiten kompastellaan.
Kuuluipa ravihevosen ”läpät silmillä” tällainenkin lause ….. demarit ovat syyllisiä ”kaupungin johtajan laukun pakkaamisen” …..  joka on täyttä ”saippua oopperaa”
TILANNE 1.6.2018 …. KJ:N EROILMOITUS …. JA NYT MUUTAMA PÄIVÄ ON MENTÄVÄ ”PAKILLA.”
KUN TOTUUS ALKOIN NÄKYÄ, OLI KESKUSTELUN AIKA KUINKA EDETÄÄN JA RIITTÄVÄLLÄ LUOTTAMUKSELLA. EPÄONNISTUNEEET ”KJ” VALINNAT ON NYT TEHNYT JA ”VALITSIJA” LÄHTEE KORJAAMAAN EPÄONNISTUMISTAAN, TÄMÄ ON SITÄ SUORASELKÄISTÄ KUNTAPOLITIIKKAA.
MUUTAMA  ”ASIAT OLI ILMASSA” TUNNUSTELU, MUUTAMA STEPPI ”PAKILLA”, 2-3 ERI ”MEETINGs”. ESITYS KUINKA ON MAHDOLLISTA JATKAA ”UUDEN KJ” VALINTAA … OLI OLEMASSA
– 4.6 meeting, 5.6 meeting, 7.6 meeting, 10.6 meeting, 10.6 meeting ja ”radio silence” 18.6 saakka.
– ja ”radiohiljaisuus” piti 17.6 klo 21 saakka.. kunnes ”joku” PETTI luottamuksen, laukaisi asian ”rypälepommit tavoin” ja toi yksityiskohtaisesti 4-10.6 käytyjen neuvotteluiden asiat aina ”hallintosäännnön” muutosesitystä myöten … UV sivuille..
LUOTTAMUSHENKILÖ ”KAVALSI ASIAN JA OTTI RAHAT”… EPÄILTYJÄ 43, MUTTA KAVALTAJIA ON VAIN ”YKSI”, VAIKKAKIN TOIMITTAJAN PUSSITTAMINA SIJASSYYLLISIÄ LEHTIEN PALSTOILLE LÖYTYI KOLME..
TUSKIN UV TOIMITTAJA PALJASTAA TIETONSA LÄHTEEN ”IHAN HETI”.
TÄLLÄISTÄ ON POLITIIKAN JA JOURNALISMIN TUOMA SIRKUS KANSALAISILLE, ”RAHA PYÖRII JA KANSALAISET PYSYY HEREILLÄ”…
Niin kauan tällainen ”kavallus sirkus” pyörii kun pysytään julkisessa asiassa ja kuntalain piirissä, mutta kun hypätään konserniohjauksen ja osakeyhtiölakia koskeville alueille niin mahdolliset kanteet, syytteet, poliisitutkinta ja mahdollisen oikeusprosessin tullessa mukaan niin poliittinen kavallus loppuu…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top